print logo
Byens netværk

LEGO® ArchitectureFotoreportage

Hvad er et ikon? Eiffeltårnet er et eksempel på arkitektur som ikon eller vartegn for en by: Når vi ser tårnet, tænker vi på Paris. 

Byens Netværk inviterer til en unik eftermiddag med LEGO® Architecture.

Med klodser som byggemateriale
Ideen bag LEGO® Architecture er at fremme bevidstheden om de mange fascinerende værker, som arkitekter, ingeniører og bygherrer har frembragt gennem tiderne. Med klodser som byggemateriale håber LEGO at inspirere kommende arkitekter i hele verden.

Kom og hør Paal Smith-Meyer og Daiva Staneikaite Naldal fra LEGO fortælle om, hvordan LEGO arbejder med innovation og hvad fagfolk kan bruge LEGO Architecture til.

Sammen med folkene fra LEGO afholder vi efterfølgende en miniworkshop, hvor du selv kan prøve at arbejde med LEGO Architecture.

Arrangementet er gratis og du er velkommen til at invitere gæster med. Dog beder vi dig om at tilmelde dine gæster via tilmeldingsblanketten, så vi ved, hvor mange der kommer. Tilmeld dem som medlemmer, og skriv navn efterfulgt af 'gæst' i navnefeltet.

Se også Dansk Arkitektur Centers LEGO® Architecture Workshop om arkitekturikoner for børn 12+ og deres forældre. Workshoppen ledes af DACs undervisere og arkitekt Julie Dufour Wiese.
 Program

 • 17:00
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 17:05
  Hvordan arbejder LEGO med innovation? Hvad kan fagfolk bruge LEGO Architecture til? v/Paal Smith-Meyer, LEGO
 • 18:00
  LEGO Architecture Workshop
 • 18:30
  Netværk og forfriskninger
 • 19:00
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

21/02 2012 17:00 - 19:00

Adresse

Byens Netværk

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk

Praktisk information

Dato og tid

21/02 2012 17:00 - 19:00

Adresse

Byens Netværk

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk

footer image byens netværk