print logo
Byens netværk

Virksomhedsbesøg hos Gamle MurstenFotoreportage

Kom og se virksomheden Gamle Murstens produktion i Hedehusene, hvor du kan se de gamle mursten fra Værløse Flyvestation, det gamle Rigshospital eller andre historiske bygninger blive klar til et liv i nye byggerier.

Gamle Mursten renser mursten fra nedrivninger ved hjælp af vibrationsteknologi uden brug af vand eller kemikalier. Byggeaffaldet til rensning kommer fra nedbrydninger og affaldsselskaber.

Størstedelen af virksomhedens mursten sælges til nybyggeri. Men for at opnå højest mulig udnyttelsesgrad af de indkomne materialer, skæres de pæne sider af beskadigede mursten til skaller. Skallerne bruges blandt andet i et udviklingsprojekt i samarbejde med Rockwool, hvor Gamle Mursten udvikler moduler til facadeisolering med skaller præmonteret på Rockwool batts.

Den sociale Kapitalfond, ejet af Trygfonden, har investeret i Gamle Mursten. Gennem dette samarbejde forpligter Gamle Mursten sig til, at størstedelen af virksomhedens medarbejdere i produktionen kommer fra det rummelige arbejdsmarked.

Under besøget skal vi se teknologien til rensning af mursten i aktion, se de forskellige produkter og høre om virksomhedens historie og fremtidige udvikling.Program

 • 14:00
  Velkomst
 • 14:15
  Om Gamle Mursten
 • 14:30
  Rundvisning på fabrikken
 • 15:30
  Forfriskninger og netværk
 • 16:00
  Tak for besøget

Praktisk information

Dato og tid

30/06 2014 14:00 - 16:00

Adresse

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

30/06 2014 14:00 - 16:00

Adresse

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene

Kontakt


footer image byens netværk