print logo

Fra byggeaffald til bæredygtig forretningByens Netværk tager dig med på rundtur i Genbygs skatkammer af genbrugsguld. Så tag en kollega ved hånden og lad dig inspirere af materialerne, historien og den bæredygtige forretningsfilosofi.

Reportage

Cirkulær økonomi og grøn omstilling er efterhånden kommet på alles læber. Det mærker man også hos Genbyg i Kastrup. Genbyg har gennem snart 20 år handlet med brugte byggematerialer og har dermed gjort byggeaffald til sin kerneforretning. Efterspørgslen fra byggeaktører, erhvervsliv og private forbrugere er større end nogensinde – og det har fået Genbyg til at udvide forretningen med egenproducerede genbrugsprodukter og indretningsløsninger. For nylig har Genbyg desuden valgt at etablere sin helt egen tegnestue for på den måde at afkorte vejen fra idé til færdig løsning.

På dette arrangement inviterer Genbyg indenfor til en rundvisning og et oplæg om de fremtidige visioner, ambitioner, muligheder og udfordringer, forretningsområdet vil bringe.

Medejer Jesper Holmberg vil fortælle om, hvordan man ved at fokusere på ressourceoptimering og genbrug har formået at skabe en forretning i vækst uden at gå på kompromis med idealerne. Jesper vil bl.a. komme ind på bæredygtighed som konkurrenceparameter og vil også åbne op for en diskussion om nogle af de problematikker, der knytter sig til genbrug.

30 % af alt affald kommer fra opførelse eller nedbrydning af bygninger. Byggebranchen har derfor et stort medansvar i forhold til at løse de markante samfundsmæssige udfordringer, vi står overfor. For Genbyg er det vigtigt også i fremtiden at være med til at påvirke de måder, hvorpå man realiserer og udvikler byggeprojekter i en mere bæredygtig retning.
 Program

 • 15:00
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 15:10
  Oplæg om Genbyg v/ Jesper Holmberg, daglig leder og medejer
 • 15:40
  Rundvisning i udstillingen v/Jesper Holmberg, daglig leder og medejer
 • 16:30
  Netværk og forfriskninger
 • 17:00
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

23/06 2016 15:00 - 17:00

Adresse

Amager Landevej 185
2770 Kastrup

Deltagerantal

50

Mødested

Vi mødes ved hovedindgangen til Genbyg

Kontakt

ls@byensnetvaerk.dk
20956767

Praktisk information

Dato og tid

23/06 2016 15:00 - 17:00

Adresse

Amager Landevej 185
2770 Kastrup

Deltagerantal

50

Mødested

Vi mødes ved hovedindgangen til Genbyg

Kontakt

ls@byensnetvaerk.dk
20956767

footer image byens netværk