print logo

Boltens Gård - fra natklub til nyt kulturelt madmarked


Diskotekslarm og heftigt natteliv har i mange år været forbundet med et besøg i Boltens Gård, men snart vil de historiske gule længer åbne op i nyrenoverede rammer - klar til at byde byens borgere og besøgende på god mad og hyggelige hang-outs i hjertet af København.
 

Deltagerliste
Fotoreportage
 

Luk fuld beskrivelse

Som en af Københavns ældste købmandsgårde er Baron Boltens Gaard fra 1767 fredet. Det er derfor med nænsom hånd, at de hyggelige gule længer for øjeblikket renoveres og omdannes til en ny kulturel Food Court, der skal løfte gårdens samlede værdi for byen i respekt for de oprindelige bygninger.

Det er entreprenørvirksomheden Bjørn Svendsen A/S, der udfører istandsættelsen som hovedentreprise i tæt samarbejde med bygherre og developer 360 North. På arrangementet vil direktør Benny Svendsen og byggeleder Thomas Guldbæk Olsen fra Bjørn Svendsen fortælle om byggeprocessen, mens Mikkel Schäfer og Anders Klingbeil fra 360 North vil fortælle om deres visioner for stedet og om, hvordan de med respekt for Boltens Gårds historiske huse og den centrale beliggenhed har igangsat en forvandling fra ide til nyt levende madsted.

Boltens Food Court tager afsæt i de gode erfaringer fra det tidligere Copenhagen Street Food på Papirøen. Aktørerne bag Boltens Aps er Nik Kongsø, Jakob Nygaard og Lars Moesgaard. Lars Moesgaard vil være til stede på arrangementet og fortælle om visionerne for den kommende Food Court, hvor der ventes at åbne 19 boder med mad fra hele verden. Ikke to stande vil være ens, og der står forskellige stadeholdere bag alle boder, netop for at opnå en atmosfære af summende liv og diversitet.

Den gamle bygning, Industrien, som tidligere husede diskoteket Nasa, bliver totalrenoveret og fra efteråret vil kælderen, stuen og 1. sal være en spændende food court. Ligeledes bliver gården renoveret, så folk kan hygge sig med mad og drikke i en afslappet atmosfære.

Den samlede istandsættelse af Boltens Gård forventes afsluttet ved udgangen af 2018. 

 

Renderinger venligst udlånt fra 360 North

 

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

 • 15:30 Velkommen v/ Byens Netværk
 • 15:40 Boltens Gård-visionen: fra nedslidt diskotek til kulturelt Food-Market
  Oplæg v. Mikkel Schäfer og Anders Klingbeil fra 360 North
 • 16:00 Om istandsættelsens hovedgreb - varetaget og udviklet i hovedentreprise
  Oplæg v. direktør Benny Svendsen og byggeleder Thomas Guldbæk Olsen fra Bjørn Svendsen A/S
 • 16:20 Rundvisning i byggeriet
  v. byggeleder Thomas Guldbæk Olsen fra Bjørn Svendsen A/S
 • 17:00 Forfriskninger samt oplæg v. Lars Moesgaard, Boltens Aps
 • 17:30 Tak for idag

Praktisk information

Dato og tid

26/09 2018 15:30 - 17:30

Adresse

Baron Boltens Gaard, Gothersgade 8
1264 København

Deltagerantal

40

Mødested

Boltens Gård, indgang fra Gothersgade

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet 22346629

Praktisk information

Dato og tid

26/09 2018 15:30 - 17:30

Adresse

Baron Boltens Gaard, Gothersgade 8
1264 København

Deltagerantal

40

Mødested

Boltens Gård, indgang fra Gothersgade

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet 22346629

footer image byens netværk