print logo

Folkemøde 2018 og Hammershus Besøgscenter

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder igen i år en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.

Denne gang krydrer vi turen med et stop ved Hammershus Besøgscenter samt fællesspisning i BL's Dome, som er blevet et kendt mødested og forsamlingshus for dialog og samtale på Folkemødet.


Deltagerliste
Fotoreportage
Forslag til byggefaglige debatter ved Byens Netværks besøg

 

Læs fuld beskrivelse


Oplev demokrati under åben himmel ved hele Danmarks festival om samfundets muligheder og udfordringer, når Folkemødet afholdes på 8. år i havnebyen Allinge på Bornholm d. 14.-17. juni 2018. 

Er du nysgerrig på at opleve begivenheden sammen med tværfaglige netværkskolleger, så har du nu muligheden, når vi fylder en bus og tager på en 1-dagstur til Folkemødet.

Hammershus Besøgscenter
Inden vi ankommer til Allinge og Folkemødet, gør vi holdt ved Hammershus og får en rundvisning i det nye besøgscenter, som netop er åbnet. Det nye besøgscenter er tegnet af Arkitema Architects og Christoffer Harlang og er blevet placeret diskret i landskabet overfor den kendte borgruin. Opgaven for arkitekterne var netop at respektere den unikke natur og skabe et sted for de besøgende, hvor der både er moderne faciliteter, plads til fortællinger og direkte udsigt til hovedattraktionen (kilde: Byggeri+Arkitektur).

Hele Danmarks politik-festival
Folkemødet i Allinge er en unik platform med åbne debatter, hvor politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former. Folkemødet skaber rammerne for udviklingen af det danske demokrati – også den del, der ligger udenfor Folketingssalen.

Folkemødets rygrad er de mange events, som politiske partier, erhvervsorganisationer, virksomheder, foreninger og borgere arrangerer. Der er taler, debatter, seminarer, workshops, netværksarrangementer, dialogmøder, samtalemiddage osv. og mange af dem har store navne på deltagerlisten.

Byggebranchen på Folkemødet
Byggebranchen er efterhånden også godt repræsenteret på Folkemødet, som byder på mange spændende debatter om fx innovation i byggeriet, bæredygtig byudvikling og energirenovering, og som giver muligheden for at vejre morgendagens tendenser og fokuspunkter fra debatdeltagerne. Forud for turen samler vi en række forslag til relevante arrangementer og debatter, som du kan opleve på dagen.

Folkemødets popularitet er stødt stigende og er en årlig påmindelse om, at det åbne danske demokrati er værd at værne om og påskønne – og at det personlige møde og den direkte og personlige kommunikation stadig slår alle andre kommunikationsformer.

Sidst på eftermiddagen inviterer vi på fællesspisning i BL's Dome, hvor vi sammen vil evaluere dagens mange oplevelser. Domen er blevet et kendt mødested og forsamlingshus for dialog og samtale på Folkemødet, og her kan du opleve flere spændende debatter og arrangementer med bl.a. boligordførerne i løbet af dagen.

Pris for medlemmer af Byens Netværk: Kr. 1495,- ekskl. moms.
Pris for ikke-medlemmer: Kr. 2095,- ekskl. moms.

Prisen tur-retur inkluderer: Bus, broafgift, sejltur Ystad-Rønne, rundvisning i Hammershus Besøgscenter, fællesspisning i BL's dome samt en uforglemmelig oplevelse og en hyggelig dag. 

Tilmelding er bindende. Turen gennemføres ved min. 25 deltagere.

Fotos er fra sidste års tur til Folkemødet. Foto af Hammershus Besøgscenter er fra naturstyrelsen.dkProgram

 • 06:15 Afgang med bus fra Strandgade 27B, København
 • 08:00 Ankomst til færgen. Vi stiger af bussen og går om bord
 • 08:30 Med færge Leonora Christina: Ystad - Rønne
 • 09:50 Ankomst til Rønne Havn. Bus videre mod Hammershus Besøgscenter (Slotslyngvej 9, 3770 Allinge)
 • 10:30 Ankomst til Hammershus. Rundvisning i det nye Besøgscenter
 • 11:30 Bus videre mod Allinge
 • 11:45 Ankomst i Allinge
 • 12.00 Deltagelse i Folkemødet. Vi forbereder en liste over relevante arrangementer, som kan være interessante at deltage i.
 • 17:15 Vi mødes ved BL's Dome.
 • 17:30 Fællesspisning i BL's Dome
 • 19:00 Tid til flere oplevelser. Nyd eventuelt aftenstemningen i Allinges smukke gamle centrum
 • 21:00 Afgang med bus fra Allinge
 • 22:00 Ankomst til færgen. Vi stiger af bussen og går om bord
 • 22:30 Afgang med færge Leonora Christina: Rønne-Ystad
 • 23:50 Ankomst til Ystad. Bus hjem til København
 • 01.30 Ankomst med bus til Strandgade 27B, København K

Praktisk information

Dato og tid

15/06 2018 06:15 - 01:30

Adresse

Strandgade 27B
1401 København K

Deltagerantal

40

Mødested

Bussen kører fra pladsen foran Strandgade 27B (hvor Dansk Arkitektur Center tidligere lå) på Christianshavn

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette Sofie Larsen, mobil: 23344601

Praktisk information

Dato og tid

15/06 2018 06:15 - 01:30

Adresse

Strandgade 27B
1401 København K

Deltagerantal

40

Mødested

Bussen kører fra pladsen foran Strandgade 27B (hvor Dansk Arkitektur Center tidligere lå) på Christianshavn

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette Sofie Larsen, mobil: 23344601

footer image byens netværk