print logo

Frederiksberg Allé 41


Byggeriet på Frederiksberg Allé 41 giver værdi på ikke bare ét men hele tre planer. Under jorden kan du hoppe på metroens nye Cityring. I gadeplan og på første sal kan du få tilfredsstillet både din sult og trang til kulinariske madoplevelser i Madkulturens Hus. Og på de øvre etager kan du få hjem i et newyorker inspireret byhus.​ Vi tager på byggepladsbesøg og ser forvandlingen på en af byens prominente adresser. 

Deltagerliste (opdateret 01.10.2019)

Fotoreportage

 

Luk fuld beskrivelse

Målet med det 3.500 kvadratmeter store projekt er, at det både skal skille sig ud og nyfortolke, men samtidig respektere og skabe sammenhæng til sine omgivelser på den klassiske lindetræs allé med de historiske bygninger, teatre og Frederiksberg Have i nabolaget.

Bygningen er beklædt med mursten, og vinduernes mønstre og placering efterligner naboejendommene, der også har givet inspiration til hjørnehusets tårn.

Inde i det åbne stueplan ligger nedgangen til metroen, som ligger 22 m under terræn. Bygningens placering ovenpå metrostationen betyder, at de bærende konstruktioner er på metroskaktens to sider. Madkulturens Hus bliver derfor opført med et ”svævende” areal ud over forpladsen. Der er 18 meter spænd mellem søjlerne og en udkragning på 7,5 meter.

Madkulturens Hus skal være et kombineret madmarked og kulinarisk kursus- og mødested med streetfood-boder og afholdelse af forskellige events.

Oven på madhuset udgøres resten af den L-formede bygning af 30 boliger fordelt i fem townhouses omkring en grøn gårdhave. Boligerne kommer til at bestå af både 2-3 etagers familieboliger, studio-lejligheder og en penthouselejlighed.

Projektet er tegnet af COBE og bliver opført af Unionkul og NRE Danmark, der er den samme trio som står bag The Silo i Nordhavn. Arne Elkjær A/S og Wissenberg A/S er ingeniører på projektet.

Kreditering af visulaliseringer: COBE 

 

Vigtigt: Det er et byggepladsbesøg og du skal selv medbringe sikkerhedssko og hjelm (der er desværre ikke mulighed for at låne). Vi medbringer veste og sikkerhedsbriller til alle. Der er ikke adgang uden sikkerhedsudstyr.Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 16:00 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 16:10 Om projektet v/ NRE, COBE og Unionkul
  • 16:30 Rundvisning
  • 17:30 Forfriskning og netværk
  • 18:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

01/10 2019 16:00 - 18:00

Adresse

Frederiksberg Allé 41
1820 Frederiksberg C

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes på forpladsen

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

Praktisk information

Dato og tid

01/10 2019 16:00 - 18:00

Adresse

Frederiksberg Allé 41
1820 Frederiksberg C

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes på forpladsen

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

footer image byens netværk