print logo

BaseCamp Skovbrynet Lyngby


En grøn park på taget. Studieboliger, lejeboliger og firmaboliger. Et levende miljø med plads til fællesskaber. BaseCamp Skovbrynet Lyngby har det hele. Vi besøger og ser det enorme byggeri, hvor innovativ arkitektur og miljømæssige og sociale aspekter er i fokus.

Deltagerliste
Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse

BaseCamp Skovbrynet Lyngby er et enormt byggeri på 41.000 m² med 639 studieboliger, 69 firmaboliger, 48 boliger til 50+ segmentet og 30 mindre udlejningsboliger. Derudover er der et 2.700 m² fælleshus med bl.a. fitnesscenter, biograf, vaskeri og festsal, som skal danne ramme om nye fællesskaber for de studerende. Og på toppen er der ikke mindre end 8.100 m² med grønt tag og terrasser med offentlig adgang. Og sågar en løbebane.

Bag byggeriet står BaseCamp Student Real Estate, der allerede driver BaseCamps i København, Tyskland og Polen og nye BaseCamps er på vej i både Aarhus og Malmø.

Spektakulær og prisvindende arkitektur
Byggeriet, som er projekteret af Lars Gitz Arkitekter, AFRY og Kragh & Berglund, har vundet Iconic Award 2020 prisen for den mest innovative arkitektur og bedste koncept til at favne fællesskaber på tværs af aldersgrupper. Prisen er den fjerde, byggeriet får tildelt.

Rent arkitektonisk bugter bygningen sig som en slange i landskabet, stigende fra terræn og op til 6 etager og ned igen, og integrerer sig med omgivelserne med træfarvede facader og grønne tage. Udformningen giver plads til rumlige kvaliteter både inde og ude.

Udearealerne findes både i gårdrummet, hvor der er haveanlæg, opholdsområder og andre rekreative faciliteter og på det grønne tag, hvor der er terrasser og en sti på 800 meter. Målet er, at tagets skal give levesteder til flora og fauna, så biodiversiteten øges. Alt sammen med offentlig adgang, så også lokalområdets borgere kan få glæde af de grønne arealer.

Selve bygningen er opført med bærende konstruktioner i beton og stål og ikke mindre end 5.280 specialfremstillede facadeelementer, der fremstår synlige som en del af bygningens fortælling. Indretningsmæssigt er farver og materialer tænkt sammen med bygningens bærende elementer.

Boliger for alle aldre
BaseCamp Skovbrynet Lyngby huser i alt 639 studieboliger på 1- eller 2-værelser. Derudover er der 69 såkladte Company Apartments, der er firmaboliger, der er tænkt udlejet til fx projektmedarbejdere i virksomheder i nærområdet. Endelig er der 48 lejeboliger målrettet alderssegmentet 50 år og over, men andre aldersgrupper har også mulighed for at søge om en bolig.

BaseCamp Students’ vision er at skabe ikke bare et unikt, men også et inspirerende og socialt miljø at bo i, hvor fællesskab på tværs af beboerne er en drivende faktor.

Fakta
Bygherre: BaseCamp Student Real Estate
Entreprenør: JFP / Max Bögl
Arkitekt: Lars Gitz Architects
Landskabsarkitekt: Kragh & Berglund
Ingeniør: AFRY
Bygherrerådgiver: BYR


Kilde: basecampskovbrynet.dk


Vedr. corona

 • Det er ikke længere nødvendigt at bære mundbind under besøget.
 • Deltagelse kræver ikke fremvisning af coronapas, men er du endnu ikke vaccineret, er det selvfølgelig altid en god ide at lade sig teste forud for at vi mødes.
 • Vi tager forbehold for på dagen aktuelle restriktioner og forhold omkring forsamling grundet corona
 • Vi medbringer håndsprit
 • Vi holder behørig afstand
 • Du skal ikke komme, hvis du føler dig syg


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.

 Program

 • 16:00 Velkomst v/ Byens Netværk
 • 16:10 Om BaseCamp v/ Lars Hagstrøm, Development Director Scandinavia, BaseCamp Student Real Estate og David Klubien, Project Manager hos BaseCamp Student
 • 16:30 Om landskabsdesignet v/ Jonas Berglund, Stiftende Partner, Kragh & Berglund
 • 16:45 Rundvisning
 • 17:30 Netværk og forfriskning
 • 18:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

22/06 2021 16:00 - 18:00

Adresse

Skovbrynet 2
2800 Kongens Lyngby

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes ved borde/bænkesættet foran bygningen

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

Praktisk information

Dato og tid

22/06 2021 16:00 - 18:00

Adresse

Skovbrynet 2
2800 Kongens Lyngby

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes ved borde/bænkesættet foran bygningen

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

footer image byens netværk