print logo

BYGGEBRANCHEN SER GRØNT!


Vær med, når Byens Netværk og Byggesocietetet samler den danske bygge- og ejendomsbranche til et par spændende faglige og festlige netværksdage i København den 10. og 11. juni. Her retter vi spotlyset mod det nok mest aktuelle emne af dem alle: Byggebranchen og den grønne omstilling.

FOR PROGRAM OG TILMELDING - KLIK HER

Se deltagerliste

Luk fuld beskrivelse

 

En række spændende oplægsholdere er på programmet, når den danske byggebranche til sommer skal samles på Kastrups ”croisette” - strandpromenaden foran det nyåbnede hotel Scandic CHP Strandpark.

Du kan bl.a. høre Connie Hedegaard, formand for CONCITO, Danmarks grønne tænketank, Kasper Guldager og Rasmus Nørgaard, der gennem virksomheden Home.Earth skal udvikle bæredygtige boliger og bysamfund i Europa, Hans Jacob Lähne, udviklingsdirektør i Sollihøgda Plussby - en intelligent og bæredygtig by uden for Oslo, samt Rolf Kjærgaard, adm. direktør i Vækstfonden. Desuden deltager Lior Koren, partner Cushman & Wakefield / RED og Karen Egede Nielsen, udviklingsdirektør i det amerikanske ejendomsselskab Hines.

Ikke mindst får vi besøg af et helt hold borgmestre, der skal fortælle, hvordan de når i mål med klimakravene til kommunerne. Noa Redington vil styre os gennem hele programmet, mens Jonatan Spang skal få os til at vende det hele på hovedet igen.

Kort sagt: Agendaen er bæredygtig, stemningen er lun og ambitionerne høje, når vi til sommer skal samles til en faglig og festlig todages event på Hotel Scandic CPH Strandpark, hvor vi også vil opleve elementer af sydens franske fornemmelser for kaffe rendez vous’, boules og beach parties!

Der vil selvfølgelig også være middag, underholdning og after party på hotellets fantastiske roof top med udsigt over Øresund, Kastrup og København. Og da rammen om det hele bliver Scandic CPH Strandpark, så du kan også overnatte og få endnu mere udbytte af det omfattende to-dages program. (Læs mere om mulighed for overnatning her).  

Som altid tager vi højde for de til den tid gældende restriktioner for forsamling og adfærd i relation til COVID-19. Om det bliver med egen testvogn og coronapas, får vi at se, men vi håber, at det kan lykkes! 

Vi glæder os til at se så mange som muligt! Vi har brug for at samles og gøre os selv og hinanden klogere og styrke vores relationer og fælles branche.

 

Læs mere om BYGGEBRANCHEN SER GRØNT! og tilmeld dig via arrangementets eget website her.

 

Tak for lån af visualiseringer til Skanska
Praktisk information

Dato og tid

10/06 2021 08:30 - 11/06 2021 15:30

Adresse

Scandic CPH Strandpark, Amager Strandvej 401
2770 Kastrup

Deltagerantal

120

Mødested

Scandic CPH Strandpark

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger - mobil 22346629

Praktisk information

Dato og tid

10/06 2021 08:30 - 11/06 2021 15:30

Adresse

Scandic CPH Strandpark, Amager Strandvej 401
2770 Kastrup

Deltagerantal

120

Mødested

Scandic CPH Strandpark

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger - mobil 22346629

footer image byens netværk