print logo

Byggeriets dilemmaer med Sara Bro

- debat på Folkemødet og live-streaming direkte til din skærm !

Se med via dette link

Luk fuld beskrivelse

Byens Netværk, Danske Arkitektvirksomheder og BL - Danmarks Almene Boliger er endnu en gang gået sammen om et debatarrangement på Folkemødet, hvor vi har sat politikere og centrale profiler fra byggebranchen stævne til at komme med deres personlige og faglige bud på løsninger af en række aktuelle dilemmaer fra byggeriets hverdag. Debatten kan både opleves FYSISK på Folkemødet i Allinge, men bliver også LIVE-STREAMET, så du kan se med online. 

Med en række nye cases og dilemmaer fra byggeriets verden vil vi i bedste ”Sara & Monopolet-stil” sætte fokus på den grønne omstilling i byggeriet og hvordan vi sikrer den sociale og regional sammenhængskraft. For hvordan får vi mere genbrug ind i byggeriet, og hvad er egentlig mest bæredygtigt: at renovere eller bygge nyt? Hvordan holder vi liv i de små landsbyer og sikrer den sociale mangfoldighed i de store byer med nutidens boligpriser?

Til at styre slagets gang har vi inviteret journalist og programvært Sara Bro - kendt fra Sara & Monopolet på DR - mens panelet består af: 

  • Kaare Dybvad Bek, indenrigs- og boligminister
  • Sophie Hæstorp Andersen, regionsrådsformand
  • Bent Madsen, adm. direktør i BL
  • Grethe Saabye, sekretariatschef i Landdistrikernes Fællesråd
  • Dennis Nielsen, TræVærk
  • Pia Nielsen, direktør i fsb
  • Lene Espersen, direktør i Danske Arkitektvirksomheder


Vær med på Folkemødet:
​Har du sikret dig billet til Folkemødet 2021, kan du overvære debatten på Scene 10, fredag den 18. juni kl. 14:15-15:00.

OBS! Fysisk deltagelse kræver, at man på forhånd har booket billet til den pågældende scene og programblok på Folkemødet - pt. er alle billetter udsolgt, men der er mulighed for at skrive sig på venteliste. Læs mere om billetter til Folkemødet her og bemærk, at Byens Netværk IKKE har noget med billetter til Folkemødet at gøre.

Se med online:

Debatten vil blive live-streamet direkte fra Bornholm, så du kan se med online fra kontoret, sofaen eller hvor du nu har lyst. Live-streamningen finder sted fredag den 18. juni kl. 14:15-15:00 via Folkemødets website. Tilmelding ikke nødvendig.

Se med via dette link


Fotos: Kontraframe. Billederne er fra debatarrangementet 'Byggeriets dilemmer' på Folkemødet 2019.
Praktisk information

Dato og tid

18/06 2021 14:15 - 15:00

Adresse

Folkemødet i Allinge eller online via live-streaming

Deltagerantal

150

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet mobil: 22346629

Praktisk information

Dato og tid

18/06 2021 14:15 - 15:00

Adresse

Folkemødet i Allinge eller online via live-streaming

Deltagerantal

150

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet mobil: 22346629

footer image byens netværk