print logo

Byvandring på Christianshavn, Slotsholmen og Indre By

Hver af Københavns bydele gemmer på sine arkitektoniske perler og særlige bygningsværker. Sammen med arkitekt og forfatter Marie-Louise Høstbo tager vi på byvandring på Christianshavn, Slotsholmen og i Indre By for at udforske bydelens arkitektur.

​Deltagerliste
Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse

Nogle kender du allerede, andre har du måske ikke lagt mærke til eller kender historien bag. København er fuld af kendte og mindre kendte bygninger, som med deres overraskende detaljer i komposition, rytme, form og materialer gør arkitekturen vedkommende.

Vi tager på byvandring fra Christianshavn, over Slotsholmen til indre by for at blive klogere på bydelens arkitektur og måske opdage nye steder eller historier, som vi ikke før kendte.

Christianshavn har gennem de sidste årtier gennemgået en omdannelse fra havn, industriområde og arbejderkvarter til attraktivt boligkvarter, der har givet nyt liv til bydelen og de mange historiske bygninger. På Slotsholmen og i indre by kan det overraske at stoppe op og se sig omkring. Historie, kultur og arkitektur hænger ofte sammen, og på denne byvandring kan denne opleves.

Vores guide er Marie-Louise Høstbo, der er arkitekt MAA og forfatter til bogen Hemmelige steder – Arkitektens guide til særlige bygningsværker i og omkring København.

Bemærk at turen starter ved Espresso House på hjørnet mellem Torvegade og Overgaden Neden Vandet og slutter ved Gammeltorv i Indre By. Vi kommer ikke tilbage til Torvegade.
 

Vedr. corona

  • Vi tager selvfølgelig forbehold for på dagen aktuelle restriktioner og forhold omkring forsamling grundet corona
  • Vi medbringer håndsprit
  • Vi holder behørig afstand
  • Du skal ikke komme, hvis du føler dig syg


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.

Arrangementet er lukket for tilmelding. Hvis du ønsker at komme på venteliste, så send en e-mail til mvs@byensnetvaerk.dkProgram

  • 15:30 Vi mødes på hjørnet mellem Torvegade og Overgaden Neden Vandet - velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:45 Byvandring med Marie-Louise Høstbo
  • 17:30 Turen slutter ved Gammeltorv. Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

06/05 2021 15:30 - 17:30

Adresse

Torvegade 35, 1400 København

Deltagerantal

20

Mødested

Vi mødes ved Espresso House på hjørnet mellem Torvegade og Overgaden Neden Vandet.

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

Praktisk information

Dato og tid

06/05 2021 15:30 - 17:30

Adresse

Torvegade 35, 1400 København

Deltagerantal

20

Mødested

Vi mødes ved Espresso House på hjørnet mellem Torvegade og Overgaden Neden Vandet.

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

footer image byens netværk