print logo

Byen vågner: Fremtidens arbejdsliv med TOGETHER Architecture og Hjerteforeningen


Er kontor-kvadratmetre en dårlig investering nu, hvor alle helst vil arbejde hjemme? Hvordan eksperimenterer vi med arbejdslivet? Hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud?

Byen vågner hos Hjerteforeningen med en samtale om fremtidens arbejdsliv. Og hvordan vi bedst kan bygge, designe og indrette til det. 

Du møder Frederikke Aagaard, kreativ direktør, og Anne Marie Tommerup, administrerende direktør, TOGETHER Architecture, sammen med Stine McBean LarsenSenior HR Udviklingskonsulent, Hjerteforeningen

Frederikke og Anne Marie står sammen med resten af TOGETHER Architecture bag flere nyskabende projekter, der belyser fremtidens arbejdsliv - blandt andet hos Hjerteforeningen, der er blevet transformeret fra almindeligt åbent plankontor til et sprudlende socialt mødested.

Deltagerliste (opdateret 22.03.23)

Luk fuld beskrivelse

Glæd dig til at gøre entré hos Hjerteforeningen, hvor Stine McBean Larsen vil fortælle om Hjerteforeningens arbejdslivseksperimenter. Du bliver klogere på fællesskab, tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere - og ikke mindst hvordan du skaber blivende sociale relationer mellem medarbejderne. Frederikke Aagaard og Anne Marie Tommerup viser, hvordan det hele har en direkte sammenhæng med trivslen og bundlinjen, når de deler inspirerende fortællinger om TOGETHER Architectures projekter. 

Mere om TOGETHER Architecture 

TOGETHER Architecture er en københavnsk arkitektvirksomhed, der har specialiseret sig i Adfærdsarkitektur. For TOGETHER er adfærdsarkitektur at bruge arkitektoniske redskaber strategisk til at øge bundlinje og livskvalitet gennem sociale relationer. Og de arbejder på at forbedre relationerne både i arbejdslivet hos virksomheder og hos private i bofællesskaber.


Byen vågner er en række arrangementer, hvor vi begynder dagen med et morgenfriskt blik på et aktuelt emne eller sted. Glæd dig til at få et boost af inspiration og faglige input sammen med dine netværkskollegaer. 

Arkitekturhovedstad 2023: København er værtsby for den internationale arkitektforening UIA’s verdenskongres, der afholdes i juli 2023 under overskriften Sustainable Futures – Leave No One Behind. I den forbindelse er København udnævnt til Arkitekturhovedstad 2023, som markeres med en lang events for at skabe global og lokal opmærksomhed om Københavns arkitektur i bred forstand. Byens Netværk medvirker hele året med en række arrangementer som del af programmet for Arkitekturhovedstad 2023. Læs mere her.

Fotos
1: Hjerteforeningen - fotokreditering Joakim Züger
2: Boligfællesskabet Balancen - fotokreditering Joakim Züger
3: Playdead - fotokreditering Joakim Züger
4: Hansen Thomsen Birkenfeldt Advokater - fotokreditering Joakim Züger
5: Portræt af Frederikke Aagaard og Anne Marie Tommeru​p - fotokreditering Joakim Züger
5: Portræt af Stine McBean Larsen
 - fotokreditering HjerteforeningenProgram

  • 08:30 Godmorgen v / Byens Netværk
  • 08:45 Oplev Hjerteforeningens nye kontor
  • 09:00 Fremtidens arbejdsliv v. Senior HR Udviklingskonsulent, Hjerteforenigen og TOGETHER ARCHITECTURE
  • 10:00 Spørgsmål og samtale
  • 10:30 Fortsat god dag

Praktisk information

Dato og tid

27/03 2023 08:30 - 10:30

Adresse

Vognmagergade 7
1120 København

Deltagerantal

40

Mødested

Hjerteforeningen

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna Jardorf, tlf. 28266304

Praktisk information

Dato og tid

27/03 2023 08:30 - 10:30

Adresse

Vognmagergade 7
1120 København

Deltagerantal

40

Mødested

Hjerteforeningen

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna Jardorf, tlf. 28266304

footer image byens netværk