print logo

Byen vågner: Digitale fortællingers magt og muligheder i byudvikling


Har du husket at involvere os på de sociale medier i dit nye bæredygtige og spektakulære byudviklingsprojekt?

På verdensplan scroller vi 90 meter digitalt indhold på en dag - det er det samme som højden på Frihedsgudinden i New York.

De sociale medier har stor betydning for oplevelsen af og engagementet i fremtidens byggeri og byudvikling. Det digitale indhold kan afsløre holdninger, fællesskaber og optræde som vigtig strategisk løftestang.

Oplev Mette Willert, social media rådgiver, Lærke Hein, CEO, Tunnelfabrikken samt Dan Husted og Frederik Schlütter fra Odds and Ends, i en samtale om de digitale fortællingers magt og muligheder i udviklingen af vores byggeri og byer - og kulturliv. Simon Vinzent, partner, Arcgency, introducerer os til de arkitektoniske greb der inden længe vil transformere Tunnelfabrikken.

Deltagerliste (opdateret 02.03.23)

Luk fuld beskrivelse


Vi starter dagen på Ydre Nordhavn. Med kig til bydelens enorme kulturdriver-projekt, Tunnelfabrikken, og med friskbrygget morgenkaffe i kruset, bliver vi klogere på de sociale medier, byudvikling og kultur. 

Vi får også lov til at træde ind på "byggepladsen" til selfies og ”jeg-var-her-under-konstruktion-billeder”.

Tænker du over, hvordan din virksomhed fortæller historier, om den beton du anvender, dine bæredygtighedsprincipper eller dit prestigebyggeri på de sociale medier – også inden det første spadestik er gravet?

Uanset om du er arkitekt, producent, ingeniør eller bygherre har du sikkert allerede en digital tilstedeværelse.

Men har du styr på, hvornår dine følgere stopper op og læser dit opslag, eller giver dit billede et like?

Ved du hvordan I skaber indhold, der fanger, begejstrer og engagerer?

Mette Willert er selvstændig social media rådgiver, og hun vil dele ud af sine erfaringer om, hvordan virksomheder kan skærpe deres digitale tilstedeværelse.

Mette tager afsæt i konkrete branche-cases fra ind- og udland og giver 5 konkrete tips til, hvordan I fanger og fastholder de rette menneskers opmærksomhed, så de ikke swiper forbi jeres indhold. 

Dan Husted og Frederik Schlütter har over to årtier arbejdet sig igennem Københavns uberørte områder og været skabere og medskabere af en lang række kulturelle succeser, der har været med til at definere København som metropol - blandt andet på Papirøen. Nu er turen kommet til Nordhavn, hvor de med Odds and Ends skal være med til at virkeliggøre de visioner og drømme, der ligger til grund for Tunnelfabrikken, mens bygningen er under udvikling som nyt kulturcenter. I den mellemliggende periode er Odds and Ends et moderne forsamlingshus med kulturelle arrangementer, koncerter, shows, galleri, gastronomi og meget mere. 

Dan og Frederik fortæller, hvordan kultur kan være motoren i en helt ny bydel, hvilke udfordringer det også kan have, og hvilke tanker der er gjort med Tunnelfabrikkens digitale tilstedeværelse – og sammenhængen med hele den fortælling, som skabes og deles om Nordhavnen.

Byggeriet, der skal omdanne Tunnefabrikken, er ikke igangsat, og derfor er sikkerhedsudstyr ikke nødvendigt ved besøget. 


Mere om Mette Willlert

Mette Willert er Content Strategist og Visuel Storyteller samt ekstern lektor på Copenhagen Business School. Hun har mere end 10 års erfaring i arbejdet med visuel historiefortælling, social media strategier og hvordan man engagerer online communities - både på et praktisk og et strategisk niveau for store såvel som mindre offentlige og private virksomheder. Derudover har hun etableret en stærk Instagram-profil kendt som @littlemycph med en fanbase på mere end 46K internationale følgere, hvor hendes fokus er på arkitektur og byrum.

Mere om Odds and Ends

Odds and Ends is founded as a temporary cultural oasis located between chaos and cranes while building the new TUNNELFABRIKKEN - an iconic univers for culture and innovation, where urban develpoment is taken to a whole new level. Odds and Ends will be the forerunner for new urban and cultural events. A new cultural space and meeting point in the industrial Nordhavn providing Events, Concerts, Festivals, Art Exhibitions, Ted Talks, Gastronomy and more. Our mantra is to create an urban district in constant development with a mindset towards the future.

Mere om Tunnelfabrikken

Mere om Arcgency

Udviklere:
By&Havn
NREP
UNIONKUL

Arkitekt:
Arcgency

Landskab:
SLA


Byen vågner er en række arrangementer, hvor vi begynder dagen med et morgenfriskt blik på et aktuelt emne eller sted. Glæd dig til at få et boost af inspiration og faglige input sammen med dine netværkskollegaer. 

Fotokreditering: Portræt af Mette Willert: Abdellah Ihadian. Odds and Ends: Odds and Ends. 
 Program

  • 08:30 Godmorgen v / Byens Netværk
  • 08:45 Sociale mediers magt og muligheder i udviklingen af vores byggeri, by og kulturliv
  • 09:30 Spørgsmål og samtale
  • 10:00 "Byggeplads" selfies i Tunnelfabrikken
  • 10:30 Fortsat god dag

Praktisk information

Dato og tid

07/03 2023 08:30 - 10:30

Adresse

Tunnelfabrikken, Oceanvej 1
2150 København

Deltagerantal

50

Mødested

Vinylnbar - Odds and Ends

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna tlf. 28266304

Praktisk information

Dato og tid

07/03 2023 08:30 - 10:30

Adresse

Tunnelfabrikken, Oceanvej 1
2150 København

Deltagerantal

50

Mødested

Vinylnbar - Odds and Ends

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna tlf. 28266304

footer image byens netværk