print logo

Nytårskur København 2023


Vi tjekker ind på 25hours Hotel i Københavns Indre By til Nytårskur 2023 omgivet af rum der hylder farver, stedsans, viden og passion. 

Det gør vi også! Og glæder os til at samles i Byens bedste Netværk til en inspirerende og hyggelig begyndelse på det nye år. 

Deltagerliste (opdateret 21.12.22)

Nytårstale v/ Henriette Cajar, bestyrelsesforperson i Byens Netværk

Velkomst v/ Henriette Sofie Larsen, direktør i Byens Netværk

Fotoreportage

 

Luk fuld beskrivelse

We will never grow up står der over indgangen til 25hours Hotel i Københavns Indre By. Indenfor venter en farverig, urban og kreativ indretning af de historiske bygninger på Købmagergade, som senest har været en del af Københavns Universitet.

Nu er bygningerne transformeret til et levende must visit hotel med rødder i sin københavnske bygningshistorie og grene ud til søskende-hoteller i hele verden. 

Vi starter aftenen med bobler ved pejsen og sætter os til bords i restaurant NENI, hvor deling er en vigtig del af måltidet, og gæsterne bliver behandlet som gæster i venners hjem. Programmet byder også på nytårstaler og overraskelser. Efter middagen er der mulighed for at gå på opdagelse med sine netværkskolleger i hotellets forskellige barer - Assembly, Boilermann og NENI. 

Sammen skaber vi byens bedste nytårskur med rum og tid til gode snakke og hyggeligt samvær med både kendte og nye ansigter.   

Er du nysgerrig på at høre mere om hotellets transformation, hvor 'Coming of Age' har været grundidé? Se nærmere på arkitekturen og det oplevelsesmættede design samt møde natuglen, som alle overnattende gæster sover med som signatur? Så har du mulighed for at starte begivenheden med en omvisning på hotellet før velkomstboblerne. 

25hours Hotel Indre By åbnede i sommeren 2022 og er beliggende i ejendommene Købmagergade 44-46 og 50, som er udviklet til hotel, butikker og beboelse af Hines med en ambition om at genskabe ejendommenes tidligere storhed gennem en omfattende ombygning og renovering med respekt for områdets historiske arv. Hotellet med 243 værelser er drevet af hotelkæden 25hours som deres første hotel i Skandinavien. Indretningen er skabt i samarbejde med den svenske designer Martin Brudnizki, mens BBP Arkitekter har stået for arkitektrådgivningen på projektet.

Dresscode: Match de farverige omgivelser og boblende humør. 

Pris:

Medlemmer: Kr. 1.595,00 ekskl. moms

Ikke-medlemmer: Kr. 2.595,00 ekskl. moms

Prisen inkluderer velkomstbobler, dinner to share, vin samt kaffe og te. Derefter vil der være betalingsbar. 

Overnatning på 25hours Hotel 
Der er mulighed for at booke overnatning på hotellet med en rabat på 15% ved brug af en særlig rabatkode. Vil du have rabatkoden, så skriv en mail til Nanna på ngj@byensnetvaerk.dk


Tilmeldingsfrist:

Alle pladser på nytårskuren er solgt. Hvis du vil på venteliste så skriv en mail til Henriette: hsl@byensnetvaerk.dk 
Bemærk at tilmelding er bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du give pladsen til en kollega.


Forbehold
Vi tager forbehold for restriktioner/forsamlingsforbud udmeldt af myndighederne, der kan betyde, at vi ikke kan gennemføre arrangementet i den planlagte form. Dette vil blive anset som Force Majeure, og i det tilfælde vil tilbagebetaling ske i det omfang, Byens Netværk får penge tilbage. Med andre ord: Får vi penge tilbage, får I dem naturligvis også retur.

Fotokreditering: Stephan Lemke Program

  • 16:45 Tour de 25hrs (OPTIONAL)
  • 17:30 Tjek ind og nytårsbobler
  • 18:00 Godt nytår v/ Henriette Sofie Larsen, direktør, Byens Netværk
  • 18:30 Middag i Restaurant NENI
  • 19:30 Nytårstale v/ Henriette Cajar, forperson, Byens Netværk
  • 21:30 Baren åbner
  • 00:00 Tak for i aften

Praktisk information

Dato og tid

06/01 2023 17:30 - 23:59

Adresse

Pilestræde 65
1112 København

Deltagerantal

120

Mødested

NENI Bar

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
23344601 (Henriette)

Praktisk information

Dato og tid

06/01 2023 17:30 - 23:59

Adresse

Pilestræde 65
1112 København

Deltagerantal

120

Mødested

NENI Bar

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
23344601 (Henriette)

footer image byens netværk