print logo

UNITY Aarhus – 28 etager med mikrolejligheder og panoramaudsigt

Kom med, når vi besøger Aarhus’ højest beliggende boliger i det nye UNITY Aarhus, hvor vi ser nærmere på de nye tendenser for Micro Living.

Deltagerliste (opdateret 24.04)

Luk fuld beskrivelse

På et af Aarhus' højeste punkter, ved det gamle vandtårn i Aarhus Nord, har det unikke halvcirkelformede byggeri, UNITY Aarhus, taget form. Med en højde på næsten 100 meter står et af Aarhus' højeste boligbyggerier dermed snart klar til indflytning.

Bygningen på 23.000 kvm er formet som en halvcirkel og strækker sig fra en højde på 28 etager, hvor den er højest, til en højde på syv etager, hvor den er lavest. Bygningen åbner sig mod syd og indeholder en række tagterrasser i flere niveauer.

Bygherre på den imponerende bygning er kapitalforvalter Aberdeen Standard Investments, og det er den internationale kæde UNITY Living, der overtager projektet - deres første i Danmark; UNITY Aarhus.

Lejlighederne indrettes efter UNITY Livings særlige koncept, hvor den klassiske lejelejlighed møder hotelkonceptet. Hovedtanken er at skabe rammerne for en mere fleksibel livsstil, hvor alt hvad man har brug for i hverdagen, er samlet under ét tag.

UNITY Aarhus rummer 652 såkaldte mikrolejligheder, der varierer i størrelser mellem 25-85 kvm, og mens der er sparet på pladsen i de enkelte boligenheder, har alle lejligheder til gengæld adgang til en række fælles faciliteter, såsom fitness, loungeområder, tagterrasse, vaskeri med mere. Alle boliger er møbleret af den britiske designer Tom Dixon, og mange har panoramaudsigt over Aarhus havn og endda helt til Mols Bjerge.

Kom med Byens Netværk, når Ulrik Jensen, projekteringschef hos Nordstern, tager os med på omvisning i det nye byggeri. Nordstern er totalentreprenør på projektet og vil gøre os klogere på byggeriet og visionerne bag, samtidig med at vi tager et dyk ned i tendenserne for Micro Living.


Om UNITY Aarhus

Bygherre:
Abrdn (Aberdeen Standard Investments)

Totalentreprenør:
Nordstern

Arkitekt:
Arkitema Architects

Ingeniør:
Brix & Kamp

Bemærk, at det er et byggepladsbesøg, og at du selv skal medbringe sikkerhedsudstyr (sikkerhedssko, sikkerhedsvest + hjelm) for at deltage.

Fotokreditering: NordsternProgram

  • 15:00 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:10 Introduktion til UNITY Aarhus v. Ulrik Jensen, projekteringschef, Nordstern
  • 15:40 Rundvisning – og et kig ind i tendenserne for Micro Living
  • 17:00 Netværk og forfriskninger
  • 17:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

27/04 2023 15:00 - 17:30

Adresse

Randersvej 139 / Göteborg Allé
8200 Aarhus

Deltagerantal

20

Mødested

For enden af Göteborg Alle på "hjørnet" af byggepladsen. Der er fri parkering på Göteborg Allé

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, tlf. 22346629

Praktisk information

Dato og tid

27/04 2023 15:00 - 17:30

Adresse

Randersvej 139 / Göteborg Allé
8200 Aarhus

Deltagerantal

20

Mødested

For enden af Göteborg Alle på "hjørnet" af byggepladsen. Der er fri parkering på Göteborg Allé

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, tlf. 22346629

footer image byens netværk