print logo

Byen vågner: Vækstlagets drømme og nytænkning af arbejdslivet

Deltagerliste (opdateret 11.07)

Vi har fået muligheden for at møde menneskerne bag en række nyere arkitektvirksomheder, som har store ambitioner og drømme for arkitekturen, vores bygninger, byer og rummet. Og ikke mindst for deres egen måde at forme arbejdslivet og gøre karriere på.

Glæd dig til at møde:

Relieff Arkitekter, Terroir, Studio CoquilleA. Bech, Arkitekt Louise Bjerregaard, Saga og  Aiming Spaces 

Sammen med dem alle får vi indblik i morgendagens arbejdsliv i en nystartet arkitektvirksomhed. De vil fortælle om nytænkning og forretningsudvikling. Om fælles interesser og forskelligheder. Om hvilke aktuelle bevægelser der påvirker vores fagprofessionelle ståsteder, og hvorfor vi skal lade os rykke.  

Vi kommer vidt omkring! Fra transformation og renovering, nye boformer, indretning, private og offentlige projekter, til socialøkonomisk byudvikling, feminisme, ligestilling og rumrejser.

Luk fuld beskrivelse

Når vi bliver bedre til at drive forretning, kan vi nemmere realisere vores drømme for arkitekturen.”
- Niklas Munk-Andersen, SAGA Space Architects, deltager på Dreyers Legatforløb 2023

Hvad har de arkitektvirksomheder, som vi samler denne morgen til fælles – udover fremtiden med en karriere i arkitekturens verden? De har alle deltaget i Dreyers Legatforløb for nystartede arkitektvirksomheder 2023. Et fint initiativ, som Dreyers Fond og Arkitektforeningen i en årrække har tilbudt med formålet at give de nystartede arkitektvirksomheder en større forretningsforståelse og redskaber til at drive en professionel arkitektvirksomhed, hvilket flere af vækstlagets arkitekter oplever, at de mangler.

Der er mange måder at være arkitekt på. Men uanset hvordan man gerne vil arbejde, skal man vide, hvordan branchen fungerer. Så man kan finde sin egen rolle. Derfor skal man søge Dreyers Legat.”
- Desislava Lynge, Lynge Lynge Arkitekter, deltager på Dreyers Legatforløb 2023

Vi ses til morgenkaffe, croissanter og spændende samtaler om nytænkning, ambition, drømme og fællesskab i Griffenfeldgades Arkitektbutik. Her har Aiming Spaces, Studio Coquille, Studio Formation, Terroir og Jonathan Prom Scharff efter Legatforløbes afslutning skabt et kontorfællesskab. Der er stadig nymalet i ”butikken” og vi skal naturligvis også høre historien bag stedets navn.

Mere om Dreyers Legatforløb for nystartede arkitektvirksomheder 2023 her
Kilder: Arkitektforeningen og Dreyers Fond


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400 kr. ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os. Læs mere om vores forhold vedr. tilmelding her.

BEMÆRK: Grundet ferie i sekretariatet kan der forekomme overbookinger på tilmeldinger. Hvis der sker en overbooking, kan vi derfor annullere din tilmelding, selvom du har fået en bekræftelse. Skulle dette ske får du selvfølgelig besked. 


Tilmeld dig arrangementet

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Ugyldig e-mail adresse
Skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Vælg venligst en mulighed fra listen

Persondatapolitik skal accepteres

Tilmelding

Vælg venligst en mulighed fra listen


Program

  • 08:30 Godmorgen, croissanter, kaffe
  • 08:45 Introduktion til Griffenfeldgades Arkitekturbutik
  • 09:00 Nytænkning, drømme, arbejdsliv og fællesskab v. deltagerne på Dreyers Legatforløb 2023
    Aiming Spaces v/Asal Mohtashami, Terroir v/Mikkel Møller Roesdahl, Coquille v/Frederik Mads Svendsen, Louise Bjerregaard, A. Bech v/Andreas Bech, Relieff v/Gustav Kragh-Jacobsen, Saga Space v/Niklas Munk-Andersen
  • 10:00 Samtale og netværk
  • 10:30 Fortsat god dag

Praktisk information

Dato og tid

20/08 2024 08:30 - 10:30

Adresse

Griffenfeldsgade 27
2200 København N

Deltagerantal

25

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette Sofie Larsen, tlf. 23344601

Praktisk information

Dato og tid

20/08 2024 08:30 - 10:30

Adresse

Griffenfeldsgade 27
2200 København N

Deltagerantal

25

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette Sofie Larsen, tlf. 23344601

footer image byens netværk