print logo

Mipim: Global Solutions - How do we lay the path for a global green transition?


Danske Arkitektvirksomheder, Byggesocietetet, Proptech Denmark og Byens Netværk afholder igen i år en fælles international event på Mipim. Her sætter vi fokus på den fælles vej til løsninger og forretningsmodeller, der kan bidrage til en mere bæredygtig verden.

Luk fuld beskrivelse


Hvordan lægger vi vejen for en global grøn omstilling?

Reduktionsmålene for 2030 ligger endnu seks år ude i fremtiden, men virkningerne af de globale klimaændringer mærkes her og nu. For at hjælpe os med at navigere i denne udfordrende situation har vi samlet et panel af tværfaglige eksperter til vores årlige Global Solutions session på Mipim.

Vi er stolte af at præsentere Hélène Chartier, der leder programmet for Bæredygtig Byplanlægning og Arkitektur i C40 - det globale netværk bestående af næsten 100 borgmestre i verdens førende byer. Hélène vil dele unikke indsigter og analyser fra sit arbejde med at hjælpe byområder med at konfrontere og tilpasse sig klimakrisen.

Senere i samme session vil vi introducere det danske partnerskab bag Reduction Roadmap: Sinus Lynge, Effekt, Steffen Maagaard, Artelia Group and Mikkel Schlesinger, Cebra Architecture, der vil præsentere deres løsning og metode til, hvordan vi sammen kan lægge vejen for en grøn omstilling. Til sidst vil vi opsummere perspektiverne i en panelsession, hvor vi også byder velkommen til Victoria Burrows fra Kompas Venture Capital. Victoria var tidligere direktør for Advancing Net Zero hos World Green Building Council og vil dele sin indsigter som global investor i bæredygtighedsfremmende projekter.

Debatten foregår i konferencelokalet Salon Croisette på P4 (indgang fra P3) i Palais des Festivals klokken 11.00-12.00.

Efter debatten er VELUX vært for en netværkssession i Den Danske Pavillon, hvor vi fortsætter den internationale vidensdeling. Der tilbydes en let frokostanretning med sandwich og forfriskninger fra 12:15-13:15.

Bemærk venligst: Deltagelse kræver et badge/adgangsbillet til Palais des Festival.

 

Tilmeld dig her 

Fotokreditering: Kontraframe
Billedet er fra arrangement på Mipim 2023
Praktisk information

Dato og tid

13/03 2024 11:00 - 12:00

Adresse

Palais des Festivals, P4
Cannes

Deltagerantal

150

Mødested

SALON CROISETTE

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, mobil: 2234 6629

Praktisk information

Dato og tid

13/03 2024 11:00 - 12:00

Adresse

Palais des Festivals, P4
Cannes

Deltagerantal

150

Mødested

SALON CROISETTE

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, mobil: 2234 6629

footer image byens netværk