print logo

AFRY

november 2022

AFRY designer bæredygtige løsninger til fremtidens generationer

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 17.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi omkring 750 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund.

Faglighed, kvalitet og tillid er altafgørende for en god byggeproces, uanset om vi samarbejder med bygherrer, entreprenører, developere eller andre faggrupper.

I AFRY har vi et mangeårigt kendskab til byggebranchen i Danmark, og vores eksperters viden spænder bredt over bygherrerådgivning, energioptimering, Commissioning og meget mere.

På tværs af alle projekter er vores ambition at fremme bæredygtighed og digitalisering. 
 

Udvalgte projekter

Højhuset Carls Tårn i Carlsberg Byen, hvor vi har leveret rådgivning inden for de klassiske ingeniørfag, herunder anlæg, akustik, VVS, ventilation, energi og indeklima. Læs mere om projektet her
Visualisering: Wingårdhs. 

 

Det fællesskabende byrum Generationernes Hus i Nivå, hvor vi står for Commissioning og samtlige ingeniørydelser, herunder konstruktioner, VVS, el, anlæg, brand og akustik. Læs mere om projektet her.
Visualisering: GPP Arkitekter.

 

Den integrerede institution Sommerfuglen i Sabro, hvor vi har leveret totalrådgivning på anlæg, konstruktioner, VVS, energi, el og brand. Desuden har vi udført energiberegninger. Læs mere om projektet her
Foto: Jakob Lerche for RUM as.

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

I AFRY tror vi på, at relationer, dialog og viden er vejen til fremdrift i en branche, der er i konstant udvikling, fordi markedsvilkårene ændrer sig hele tiden. Det er blandt grundene til, at vi støtter op om Byens Netværk og foreningens arbejde med at fremme dialogen mellem byggeriets parter.  

Vil du vide mere om AFRY?

AFRY har kontorer i Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding, Kalundborg, Herlev og Tórshavn på Færøerne. Find dit lokale kontor eller dit faglige felt på afry.dk.

Vil du være en del af AFRY? Få indblik i virksomheden og kollegerne i filmen her, hvor du blandt andet møder vores konstruktionsingeniør Christian.

Læs mere på afry.dk

Greenpipe december 2022

footer image byens netværk