print logo

Groossartig

juli 2022

AT REJSE ER AT LÆRE

Groossartig er et lille, eksklusivt og dansk ejet rejsebureau med speciale i firmarejser, studieture og andre grupperejser med særligt indhold.

Vores navn stammer dels fra Peter Grooss, vores grundlægger, og dels fordi, vi har lovet os selv, at vores rejser og rådgivning altid skal være – ja, Groossartig.

Vi blev etableret på det værst tænkelige tidspunkt for rejsebranchen midt under corona-pandemien, og hvis man altid har skulle være en smule gal for at sælge rejser, så skal man i hvert fald være gal for at åbne et rejsebureau midt under en pandemi, hvor ingen må rejse overhovedet.

Men med en grundlæggende tro på fremtiden, og at alt nok skulle blive godt igen og ikke mindst nogle trofaste kunder fra tidligere, lettede humlebien, og i dag er vi et velfungerende og solidt bureau.

Mottoet er, at vi gør det umulige muligt, og at vi skal give vores kunder de bedste oplevelser, om det er her i Danmark eller på den anden side af jorden.

Allerhelst nogle oplevelser, man aldrig glemmer, og vi glemmer i hvert fald aldrig den gang, vi lejede hele Ellis Island i New York til en firmafest og fløj alle gæsterne dertil i private helikoptere, mens månen stod op over Manhattan.

For en gruppe arkitekter var et af de store øjeblikke, da vi kom på privat visit i Les Cols Pavellons, et ”hus” helt ud over det sædvanlige i Spanien. Det er tegnet af RCR Arquitectes, og ejet af Michelin kokken Fina Puigdevall, der driver sin restaurant ved siden af, og som tog sig tid til at vise os rundt.

Les Cols Pavellons / RCR Arquitectes

Tv: Bell-lloc Winery / RCR Arquitectes, Palamós, Spanien. Th: Badepavillon / RCR Arquitectes, Olot, Spanien

Af de mere kuriøse, indtog vi engang en hel (tom) middelalderlandsby i Frankrig, og gjorde den levende med høns, køer, bar og langbordsspisning på torvet, mens alle vores gæster blev indkvarteret i hvert sit lille hus.

Mindre kan også gøre det, og vi hjælper også gerne med rejser, hvor I selv står for det faglige indhold, men får vi opgaven, vægter vi det faglige lige så højt som det sociale. Vi har loyale samarbejdspartnere over hele verden, og vi er meget opmærksomme på, at de fælles oplevelser skal understøtte virksomhedskulturen, og at der skal være noget for alle.  

Derfor er vores rejser også en ”co-creation proces”, og vi tager os god tid til at tale med jer, lytte og til at finde de helt rigtige hoteller, restauranter og unikke oplevelser - helst så bæredygtige som muligt. Det er ikke standardløsninger, men vores håndværk, og vi gør os umage med det.

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

Mange af vores kunder kommer fra bygge-, arkitekt- og beslægtede brancher. Derfor er det vigtigt, at vi er med der, hvor fagligheden er. Vi er rejsefolk, men skal altid holde os ajour og have den nødvendige viden om vores kunders hverdag og udfordringer.

At vi så samtidig også får en masse gode oplevelser, debatter og input om fremtiden i Byens Netværk er et ekstra plus.

Kontakt

CEO Peter Grooss
peter@groossartig.dk

Læs mere på groossartig.dk

AFRY november 2022

footer image byens netværk