print logo

KART Rådgivende Ingeniører

oktober 2021

 

 

 

KART Rådgivende Ingeniører søger aktivt at forbedre den danske byggemasse og lave løsninger, som kan anvendes globalt. Vi er en virksomhed i vækst og åbne for nye projekter, så kontakt os gerne, hvis du har et projekt, som skal bruge en ingeniør - også det, som ligger udenfor det normale, eller hvis det er vanskeligt at få igennem hos myndighederne.

Israels Plads. Tilsyn og beregning af forstærkning i parkerings anlæg.
Arkitekt: COBE, Sweco. Hovedingeniør: Niras. Foto: Rasmus Hjortshøj - COAST

Vores mål

Vi arbejder oftest med traditionelle materialer og byggemetoder, men vi søger proaktivt samarbejdspartnere, som vil forandre byggestandarder og tankemønstre i en fælles bestræbelse på at sikre en mere bæredygtig fremtid. Dette gælder private som offentlige bygherrer - store som små projekter.

Gennem vores samarbejde med arkitekter, ejendomsudviklere og udførende faggrupper har vi fået oprettet en vidensbank, som vi tænker at publicere i 2022 med henblik på at blive introduceret i SBI som prækvalificerede løsninger. Udviklingen af grønne løsninger er et af kontorets hjertebørn, og vi håber på at være med til at udvide samtalen til i højere grad at indeholde flere langtidssikrede løsninger samt beskyttelse af miljøet.

LCA, LCC og Materialepyramiden samt Verdensmålene og DNGB-certificering er gode målbare værktøjer, men vi må få flere værktøjer og metoder i brug, hvis vil skal opnå en fundamental forandring af måden, vi bygger og organiserer os på. Vi erfarer, at dette skabes bedst gennem et tæt samarbejde støbt tidligt i opstart/skitseprocessen.  

Villa MOA. Projektering og beregning af bærende konstruktioner.
Arkitekt: Tom Mose Petersen/Stock 35. Foto: Ejlsmark studio

Vores kompetencer

Vi er en virksomhed i vækst og åbne for nye projekter, så kontakt os gerne, hvis du har et projekt, som skal bruge en ingeniør - også det, som ligger udenfor det normale, eller hvis det er vanskeligt at få igennem hos myndighederne.

Udvalgte projekter under opførelse nu / for nyligt afsluttet

Villa DGA. Projektering og beregning af bærende konstruktioner.
Arkitekt: Tue T. Elskær / Studio Elskær

Fredens Ark. Statiske beregninger.

Klelund udsigtstårn. Statiske beregninger.
Arkitekt: Monstrum

VÆKST. Statiske beregninger af fundamenter.
Partnerskab: ByK med TRUST

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

KART er en del af Byens Netværk, fordi vi anser det som det bedste netværk i Danmark. Der møder man kollegaer og fagfolk, som vil forandring, og som arbejder aktivt for en positiv udvikling i branchen. Vi glæder os til at mødes i Byens Netværk og på sigt at samarbejde om fælles mål.

Kontakt

KART Rådgivende Ingeniører ApS
Korskildeeng 5
2670 Greve
Tlf. 42 43 62 22

Jon P. Borberg
Tegnestuechef | Projektleder | Ark MAA | Konstruktion
Dir.: 26 46 31 06 | e-mail: jb@kart-ri.dk

Læs mere på kart-ri.dk

Greenpipe december 2022

footer image byens netværk