print logo

Nybolig Trolle & Hartmann

februar 2020

Nybolig Trolle & Hartmann – Holte, Hillerød og Hørsholm


3 BUTIKKER - 1 SALÆR

Ved at vælge Nybolig – Mira og Louise får du ikke kun klassisk godt erfarent mæglerarbejde, men også vores ærlige mening. Vores mission er, at vi sammen med vores kunder får lagt præcis den plan, der skal til for at få løst opgaven til perfektion. Ønsket er oftest et salg til højest mulige pris, en ny bolig samtidig med købet, pensionen der træder i kraft eller en overtagelsesdato der skal passe med fremtiden. Det løser vi.

Meget tilfredse kunder er vores varemærke. Med mere end 9,5 i snit ud af 10 mulige i kundetilfredshed beviser vi, at tilfredse kunder er vejen til gode ambassadører. 

Vi er 1 team – 3 butikker – 14 medarbejdere, der alle arbejder på tværs af butikker og geografi for at løse opgaven. 

Vi har en synergi ved at have tre butikker på tværs af Nordsjælland. Det giver os fantastiske muligheder, da vi dækker et meget stort område. Det gavner i høj grad vores kunder, fordi vi virkelig har en kapacitet, der passer perfekt til Nyboligs motto ”til alle tider - til alle hjem”. 


Projektboliger – det kan vi også

Trolle & Hartmann har sammen skruet op for salg af projektboliger bredt i Nordsjælland. De første opgaver er kommet i hus. Et bæredygtigt bofællesskab i Hørsholm med Eco-Village og Cirkelbuen - en blanding af byggegrunde og rækkehuse i Hillerød med Ikano Bolig. To meget forskellige og spændende projekter, der som andre projekter skaber noget helt nyt i en del af en by. 


Alsidighed

Vi hjælper både med køb og salg af villaer, ejerlejligheder, parcelhuse, rækkehuse, andelsboliger, liebhaverejendomme, grunde og projektsalg. Og ønsker du i første omgang at kende din boligs værdi, kommer vi meget gerne forbi og giver dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille.


Derfor er vi medlem af Byens Netværk

Via netværk – udvides verden. Vi er en del af Byens Netværk, fordi vi ønsker at give og tage. Vores overbevisning er, at vi sammen på kryds og tværs af branchen, kan lære af hinanden, og dermed give vores kunder en endnu bedre version af vores verden.


Vil du møde os:

  
  Mira Trolle

  Mobil: 2827 1415

  Email: mt4@nybolig.dk

 

  Louise Hartmann

  Mobil: 4073 0010

  Email: lll@nybolig.dk

 
 Læs mere på nybolig.dk

 

AFRY november 2022

footer image byens netværk