print logo

Rotpunkt Køkken

august 2019


Tænk rødt, når du bygger grønt!

Rotpunkt er en ny spiller på det danske projektmarked, men den familieejede tyske virksomhed har produceret køkkener i mere end 70 år. I de seneste år er der investeret signifikant i at styrke bæredygtigheden i vores køkkener. 

Greenline BioBoard er et bæredygtigt og miljøvenligt alternativ til traditionelle spånplader. 37% af træmassen er erstatte af fibre fra biomajs. Skabene beholder selvfølgelig den samme stabilitet og forarbejdningskvalitet, men bliver 30% lettere. Det betyder, at de er lettere for håndværkerne at sætte op, men frem for alt så er det væsentligt bedre for miljøet end traditionelle køkkener. 

Traditionelle spånplader laves af langsomt voksende træer, mens BioBoard-pladerne produceres af hurtigt voksende majs, der (under gunstige forhold) kan høstes to gange om året. Og selv om det kun er fibre fra majskolberne, der bliver til BioBoard-plader til køkkener, går der intet til spilde i BioBoard-produktionen. Alt affaldet fra majsproduktionen videresendes til store kraftvarmeanlæg, der fyrer med biobrændsel

BioBoard-pladerne er selvfølgelig FSC, PEFC og ISO14001 certificerede.


Har du talt med din nuværende køkkenleverandør om bæredygtighed?

Hvis din virksomhed benytter projektkøkkener og tager den grønne omstilling alvorligt, så udfordrer du formentlig allerede nu dine leverandører i.f.t. bæredygtighed. Hvis du ikke kan lide svarerne, så book et møde med Rotpunkt. Vi har nemlig allerede nu flere gode nyheder omkring bæredygtighed, som vi kan løfte sløret for medio september.

Vores ansvar for fremtiden – dine fordele her og nu!


Hvorfor er vi del af Byens Netværk?

Vi er nye i Byens Netværk og finder det HELT naturligt at være med her, hvor så mange spændende mennesker og virksomheder med passion for byggeri er samlet.

Vi glæder os over de grønne tiltag i byggeriet, og vi er stolte over at være i førertrøjen på bæredygtighed. Har du/I interesse for bæredygtighed, så lad os mødes. Vi er passionerede netværkere og drikker gerne kaffe med ALLE vores medlemskolleger - enten hos Jer eller i Danmarks smukkest beliggende køkkenbutik.

Læs også om Rotpunkt Køkken i juli måneds profil her


Kontakt

 Ole Stids-Jønsby
 Indehaver, Rotpunkt Hillerød
 osj@rotpunkt.dk
 Tlf. 23 87 23 88

 

 Jesper Purkær Nielsen
 Rotpunkt Erhverv
 jpn@rotpunkt.dk
 Tlf. 25 66 88 04


Læs mere på Rotpunkt.dk

Greenpipe december 2022

footer image byens netværk