print logo

Vosper Boligstyling

januar 2023

Styling betaler sig

Hvad kan boligstyling?

Når en nybygget bolig skal sælges eller udlejes, er det hele nyt og lækkert – men hvis det hele er hvidt, kan det også føles en smule sterilt. I Vosper hjælper vi med at varme rummene op med velvalgte møbler og asses med respekt for den individuelle bolig.

Det handler om at inspirere de nye beboere, så de kan se sig selv bo i rummene – og derfor skal styling ses som en del af markedsføringen og passe til målgruppen for byggeriet.

Om Vosper ApS

Vosper Boligstyling har 11 år på bagen og har lige vundet vores første Børsen Gazelle-pris. Vi har sat os solidt på det mere eksklusive marked – men også kontorlokaler, receptioner, lejligheder og sommerhuse har med fordel brugt vores styling.

Den rigtige vinkel

Vosper fokuserer på helheden, når det handler om at få din investering til at præsentere sig bedst muligt. Opgaven slutter ikke, når den sidste pude er sat på sofaen – vi har også et foto- og videoteam ansat, så vi sikrer, at kvaliteten lever op til vores forventninger.

Vi styrer hele processen fra det tomme rum til de færdige billeder.

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

Vi vil gerne netværke mere med branchen og dermed blive klogere på, hvilke udfordringer og succeser der præger markedet.

Kontakt

Birgitte Vosper
Indehaver og Direktør
T: 5350 2890
E: birgitte@vosper.dk

Læs mere på vosper.dk

Følg Vosper på Instagram

footer image byens netværk