print logo
Byens netværk

Henriette Cajar, markedsdirektør i Orbicon, fylder 50

Udgivet d. 02. marts 2017

 Den 26. marts 2017 fylder markedsdirektør i Orbicon, Henriette Cajar, 50 år. Hun er en markant person i byggebranchen i København. Før hun blev markedsdirektør i Orbicon var hun administrerende direktør i Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma, hvor hun var ansat siden 1998. Først som projektleder, siden markedschef, markedsdirektør og til sidst administrerende direktør.

Henriette er meget aktiv i branchenetværket Byens Netværk, hvor hun har været bestyrelsesformand siden 2015. Henriette er også medlem af Frederiksberg Erhvervsråd, som repræsentant for DI. Hun er uddannet akademiingeniør fra 1995 og udvikler og uddanner sig løbende og er nu i gang med Akademiuddannelsen i Ledelse.

Henriette Cajar bor i Lyngby, er gift og mor til Mille på 19 og Mads på 14. Hun nyder blandt andet at rejse med familien og venner.

Henriette er også at finde i Cannes i marts under den årlige erhvervsejendomskonference MIPIM, hvor hun er blandt værterne til Orbicons Beach Party.

Orbicon holder reception for Henriette Cajar, den 24. marts fra 14 – 16 på Orbicons kontor i Ballerup, hvor venner og bekendte fra branchen er meget velkomne. Hvis du forventer at deltage, så skriv gerne til Jette Haaber Pedersen på jehp@orbicon.dk senest mandag den 20 marts. Adressen er Lautrupvang 4B, Ballerup, og du kan finde vej her. 

 

footer image byens netværk