print logo

Rabat på arkitekturdigte

Udgivet d. 13. maj 2019

Hør Børsen og Dronning Louises Bro tale i Roald Bergmanns
Arkitekturdigte 

Danmarks banebrydende arkitektur og byindretning har sat landet på verdenskortet. Denne perle af en udgivelse er en kærlighedserklæring til de menneskeskabte rum, vi til daglig lever og ånder i. Med Arkitekturdigte - København har en dejligt sær og ny litterær genre ser dagens lys i en opsigtsvækkende samling af små krydsfelter mellem arkitektur og poesi. Et åbent og legende sprog og labyrintiske illustrationer åbner både poesi og arkitektur op for det brede publikum - alle er inviteret med ind i rækken af små medrivende fortællinger. 

Mure kan vække følelser. Og huse indeholder historier. Dét er udgangspunktet i debutdigteren Roald’s finurlige bog. Uanset om du er arkitekturinteresseret, københavner, poesi-glad eller blot nysgerrig efter stærke fortællinger, så er denne bunke digte om arkitekturen i hovedstaden et absolut must på din bogreol – eller i tasken på vej rundt i byen. Digtene tegner et lyrisk kort gennem byen, hvor der både er plads til små glimt af drømmende tanker samt legende poesi om arkitekturen og konstruktionerne. Alt sammen med afsæt i markante bygninger i hovedstaden.

Arkitekturdigte - København bringer dig rundt til de største, hæsligste, mest ikoniske, flotteste og underligste stykker af arkitektur som København kan mønstre. Det er en helt igennem unik og særdeles smuk udgivelse. 

Udgivelsen er rigt illustreret af forfatteren selv, som med sin karakteristiske labyrintiske streg af byer og bygninger giver ordene en visuel lyd. Roald har desuden indspillet digtet Elefantporten i samarbejde med den legendariske hiphop-producer Es (som står bag bl.a. Jokeren, LOC og Barbara Maleko m.fl.) og sangerinden Rebekkamaria.

 

Køb bogen Arkitekturdigte – København (normalpris kr. 99,95) herMedlemmer af Byens Netværk får 20% rabat og fri fragt frem til den 2. juni 2019 

 

Indtast koden ’blox’ i rabatfeltet og tryk ’anvend’, så fremkommer den nye pris.

footer image byens netværk