print logo

Invitation: ANUPAMA KUNDOO TALK & FILMVISNING

Udgivet d. 21. september 2020

I samarbejde med Copenhagen Architecture Festival inviterer Louisiana til filmvisning med den indiske arkitekt Anupama Kundoo, der er aktuel med udstillingen Taking Time på Louisiana (åbner 8. okt). Arrangmentet foregår lørdag den 10. oktober 2020 kl. 11.30-17.30 i Koncertsalen på Louisiana og koster 10 kr. + billetgebyr på 10 kr.

 

LØRDAGENS PROGRAM

Kl. 11.30 – 13.45
Anupama Kundoo
 i samtale med museumsinspektør Kjeld Kjeldsen som har tilrettelagt udstillingen Taking Time. Herefter vil Kundoo introducere visningen af filmen “Nostalgia for the Future” – en film om indisk modernitet, der beskriver hvordan det 20. århundredes idealer om lighed og uafhængighed afspejlede sig i mange af de bygninger, der skød op overalt i Indien – fra den Le Corbusier-designede privatbolig Villa Shodhan i Ahmedabad til offentlige boliger i Delhi, der skulle huse flygtninge fra Pakistan. (“Nostalgia for the Future” varighed: 54 min)

Kundoo introducer desuden visningen af filmen “Vistara – The Architecture of India”, der dokumenterer den ikoniske rejseudstilling om indisk arkitektur kurateret af den indiske arkitekt Charles Correa i 1986. (Vistara – The Architecture of India” varighed: 15 min)

Kl. 14.45 – 17.30
Anupama Knudoo
 introducerer visningen af filmen ’Ghare Baire’ af Satyajit Ray, der gennem en fiktiv kvindes fortælling giver et indblik i Indiens historie og dets politiske kampe. Om det britiske opgør, opdelingen af landet i 1947, kampen mellem hinduer og muslimer, rige og fattige og om, hvordan det påvirkede landets borgere. (’Ghare Baire’ varighed: 140min)

Arrangementet foregår på engelsk.

 

OM COPENHAGEN ARCHITECTURE FESTIVAL

Copenhagen Architecture Festival CAFx afholdes 1. – 11. oktober. Gennem foredrag, udstillinger, ekskursioner og et filmprogram, sætter festivalen fokus på arkitektur og hvordan den påvirker mange aspekter af tilværelsen.

Et festivalarmbånd giver reduceret pris/gratis adgang til 50+ CAFx arrangementer i København i perioden. Armbåndet kan også købes på Louisiana og til særpris for medlemmer af Louisiana Klubben: 100 kr. (Normalpris Kr.150 )

Festivalens program kan ses her 

Læs mere om arrangementet her

footer image byens netværk