print logo

Arbejde til byens unge

Udgivet d. 03. juni 2020

FRAK er ligesom mange andre i landet hårdt ramt af Corona krisen. Helt konkret har de med aflysning af landets festivaler og store/små events mistet over 3.000 arbejdstimer som skulle have kommet en masse unge til glæde så de kom godt ind  i voksenlivet. De tror på arbejdet er nøglen til et godt voksenliv og erfarer at særligt håndens arbejde er en god løftestang for vores unge. 

Frak kan tilbyde alt muligt forskelligt indenfor småt forfalden arbejde. De har erfaring på mange forskellige områder indenfor småt håndværk. Blandt andet 

  • I Urbanplanen har de unge sammen med 2 professionelle maler, malet mange kvadratmeter kældre til glæde for beboerne 
  • De har anlagt cirkelbede 
  • De drifter have for psykisk sårbare 
  • De har bygget og opsat plantekasser rundt omkring i byen samt driftet dem efterfølgende 
  • De har bygget og opsat hegn/stakit 

"Vi kan meget forskelligt og kommer altid ud med en professionel faglighed med på opgaven. Løser vi en grøn opgave, har vi en anlægsgartner med ude for at sikre kvaliteten. Så hvis I skulle stå med konkrete praktiske opgaver skal I ikke være bange for at tage fat i os, for at få en uforpligtende snak. 

Vi lover at servere vores egen Ukrudt Brus til mødet og en I kan tage med hjem.! Den er go og er til salg i mange af byens caféer. De er som navnet hentyder til lavet på Ukrudt, som er sanket, juicet og lagt i flasker af unge fra udsatte byområder. Vi har snart vores tredje variant på vej.! 

Vi håber på at høre fra mange af jer, da vi sammen kan være med til at uddanne fremtidens arbejdskraft, en opgave vi alle får værdi af at være en del af. Vi ved håndens arbejde for udsatte unge gør en kæmpe forskel, mødet med det rigtige arbejdsmarked er det de unge har brug for. De sociale indsatser kan meget, men et arbejde er noget vi har i mange år af vores liv." 

Du kan læse mere om FRAK her

Kontakt FRAK:

Mudi Jarkass
Daglig leder
mudi@frak.dk
2785 8432

 

 

footer image byens netværk