print logo

Byvandring i Albertslund Syd

Udgivet d. 07. oktober 2020

BO-VEST holder i samarbejde med Copenhagen Architecture Festival en byvandring i Albertslund.  

Byvandringen handler om at opleve Albertslund Syd, som siden midten af 00’erne har gennemgået en gennemgribende modernisering. BO-VEST inviterer derfor interesserede på en byvandring, hvor de kan opleve området og boligerne indefra og høre om de oprindelige visioner for bydelen og om Masterplanen, der har fremtidssikret området.

Albertslund Syd er et klart eksempel på 60’ernes industrialiserede montagebyggeri, og indbegrebet af den planlagte by; det tæt-lave byggeri, hvor kørende og gående trafik er adskilt. Bydelen, der rummer 2000 boliger, er planlagt som en funktionel og attraktiv bydel, hvor velfærdssamfundets gode liv kunne udfolde sig.

Det ikoniske område har de seneste årtier gennemgået en omfattende renovering. I et samarbejde mellem Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab og Albertslund Kommune, har bydelen siden midten af 00’erne, gennemgået en gennemgribende modernisering.

Tag med på besøg i Albertslund Syd, og oplev området og boligerne indefra. Hør om de oprindelige visioner for bydelen og om Masterplanen, der har fremtidssikret området.

Dato og tid: torsdag den 8. oktober kl. 16:30-18:30
Mødested: Ørnens Kvt. 10 A B
Pris: 50 kr. (du skal købe billet på forhånd)

Tilmelding her

footer image byens netværk