print logo

Verdens Bedste Morgen: Hvordan skaber vi bæredygtige byer og lokalsamfund?

Udgivet d. 08. september 2021

Realdania inviterer til Verdens Bedste Morgen: Hvordan skaber vi bæredygtige byer og lokalsamfund?

Kom og bliv inspireret til dit eget arbejde med bæredygtige byer og lokalsamfund, når Helle Juul fra JUUL | FROST Arkitekter og Ditte Lysgaard Vind fra Lendager Group præsenterer, hvordan de hver især i konkrete eksempler arbejder med bæredygtighed.

I Danmark er vi rigtig godt med på en række parametre, når det drejer sig om bæredygtighed i vores byer: Vi har et stort fokus på grønne byer, løsninger for regnvandshåndtering, en mangfoldig cykelkultur, høj trafiksikkerhed, organiseret affaldsindsamling, fjernvarme og meget mere. Men vi kan og skal stadig blive bedre. Og det skal vi blive ved med at minde hinanden om.

Til dette morgenmøde vil vi inspirere dig til, hvordan arbejdet med bæredygtighed kan se ud samt invitere dig med i samtalen om fremtidens bæredygtige byer.

Mød Helle Juul, partner i JUUL | FROST Arkitekter, der vil fortælle om tegnestuens arbejde med bæredygtighed og fortælle om et nyt udviklingsprojekt med titlen ”Fremtidens urbane sundhedskultur”, der har til hensigt at fremme en bedre sammenhæng mellem byudvikling og borgernes sundhed og trivsel.

Mød også Ditte Lysgaard Vind, Partnerships Director i Lendager Group, der med afsæt i den genanvendelige konstruktion ”Tokyo Pavillon”, som i starten af september udstilles på Milano Design Week, fortæller om Lendager Groups tilgang til bæredygtighed.

Begge projekter er konkrete eksempler på Realdanias filantropiske arbejde.

Eventet tager afsæt i Verdens Bedste Morgen, der i år stiller skarpt på verdensmål 11, Bæredygtige byer og lokalsamfund, under titlen ”Verdens byer viser vejen”.


Tid og sted: Den 10. september 2021, kl. 8.00-9:15 på Jarmers Plads 2, 1551 København V

Tilmelding: Tilmeld dig her


Program:

Kl. 8.00: Ankomst, kaffe og croissanter

Kl. 8.10: Velkommen v. moderator Lone Feifer, Director for Sustainable Buildings i VELUX Group

Kl. 8.15: Verdensmål og Realdania v. Jesper Nygård, adm. Direktør i Realdania

Kl. 8.20: Inspirationsoplæg v. Ditte Lysgaard Vind, Partnerships Director i Lendager Group

Kl. 8.40: Inspirationsoplæg v. Helle Juul, Founding Partner i JUUL | FROST Arkitekter

kl. 9.00: Spørgsmål og debat

kl. 9.15: Afrunding

Efterfølgende network og kaffe


Fotokreditering: Bjarke Ørsted 

footer image byens netværk