print logo

Business Arena kommer til København - tilmeld dig med rabat

Udgivet d. 16. september 2022

Den 24. november afholdes premiereudgaven af Business Arena i Danmark. Konferencen har gennem de seneste 20 år været en stor succes i Stockholm, og nu er turen kommet til København. 

Som medlem af Byens Netværk kan du få 25% rabat på billetprisen ved tilmelding - og mulighed for at deltage i Byens Netværks debat om ”Et boligmarked under pres”.


Business Arena er et ny konferencekoncept i Danmark, der med stor succes har været gennemført i Stockholm og andre svenske byer siden starten af 00’erne.

Konferencens midtpunkt er hovedscenen, men derudover vil der være breakout-sessions og en række stande, hvor virksomheder kan inspirere deltagerne med deres ydelser og produkter, når der netværkes mellem de enkelte aktiviteter på hovedscenen og i breakouts. 

Business Arena Copenhagen bliver mødestedet, hvor den danske ejendomsbranche samles for at debattere og diskutere aktuelle temaer og sager fra branchen. 

'Aktørerne' mødes i Arenaen og kæmper mod hinanden med argumenter, der i sidste ende skal gøre branchen klogere og dygtigere til at løse sine problemer, og skabe attraktiv vækst og udvikling til gavn for alle parter – uanset om ens ideologiske udgangspunkt er forskelligt.

Rabat til medlemmer af Byens Netværk

Tilmelder du dig Business Arena Copenhagen som medlem af Byens Netværk, kan du få 25% rabat på billetprisen. 

Det gør du ved at skrive "BYENS" i feltet Bemærkning, når du tilmelder dig via formularen, som du finder her

Læs mere om program, indlægsholdere, pris og praktik via dette link

Tid:
Torsdag den 24. november 2022 kl. 09:00 - 18:00

Sted:
Tivoli Hotel & Congress Center

Arrangør: Estate Media

footer image byens netværk