print logo

Oplevelseskonferencen: På Byens Vegne

Udgivet d. 21. april 2022

Nyt event sætter fokus på, hvordan vi kan skabe kultur i arkitekturen

I Kulturdistriktet ønsker vi at bidrage til et mere alsidigt og dynamisk byliv på tværs af Østerbro og Nordhavn og diskutere kulturens rolle i byudviklingen. Derfor inviterer vi til oplevelseskonferencen ‘På Byens Vegne’ med inspirerende oplæg og diskussion om kultur i arkitektur.

København vokser som aldrig før, og nye bydele dukker op, heriblandt Nordhavn, som profileres som fremtidens bæredygtige bydel i København. At bygge bæredygtige bydele forudsætter også udviklingen af en social og kulturel infrastruktur, der skaber liv. Det sætter vi i Kulturdistriktet fokus på med en ny årligt tilbagevendende oplevelseskonference om kultur i arkitekturen, fortæller Jesper Koefoed-Melson, direktør af Kulturdistriktet. 

“På Byens Vegne er en ny oplevelseskonference for alle, der har et bankende hjerte for kultur og arkitektur. Nordhavn og Østerbro har så mange spændende og unikke byrum og bygninger, der bliver overset, og jeg håber, at vi med På Byens Vegne kan sætte fokus på betydningen af kultur i byudviklingen. Til oplevelseskonferencen vil deltagerne komme bag kulissen og se nogle af de kulturelle potentialer Østerbro og Nordhavn rummer, og vi vil diskutere, hvordan vi kan skabe endnu flere kulturelle og sociale fællesskaber i byen.”

På Byens Vegne afholdes i Tunnelfabrikken - Københavns fremtidige fyrtårn for kunst og kultur. Her vil vi på byens vegne diskutere, hvordan kulturen kan masseres ind i byens rum, og hvordan sociale aktiviteter kan tænkes ind i arkitekturen. Kulturdistriktet vil præsentere nogle af Københavns skarpeste aktører, som markerer sig inden for kultur i arkitektur, og Tunnelfabrikken, ArcgencY, Superflex og Copenhagen in Common vil byde på spændende oplæg om kultur og byudvikling. 

På Byens Vegne er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor byens aktører mødes om en fælles passion for kultur i arkitektur. Samtidig vil oplevelseskonferencen styrke Østerbro og Nordhavn som et kulturdistrikt, der er værd at besøge, når København blive verdens arkitekturhovedstad i 2023. 

Hvornår: 19. maj kl. 15-18
Hvor: Tunnelfabrikken, Oceanvej 1, 2150 Nordhavn

Tilmeld dig her (deltagelse er gratis)
 

Om Kulturdistriktet
Kulturdistriktet er stiftet med ambitionen om at udvikle Nordhavn og Østerbro som attraktive kulturdestinationer. Bag Kulturdistriktet står en forening af visionære byudviklere, kunstnere, kulturinstitutioner og virksomheder, der er gået sammen for at skabe rammer for kultur, samarbejde og innovation på Østerbro og Nordhavn. 

På Byens Vegne er støttet af Københavns Kommune, Østerbro Lokaludvalg, By & Havn, Sharing Copenhagen, Copenhagen in Common og Wonderful Copenhagen.

Foto: © Arthur Aizikovich

 

footer image byens netværk