print logo

Byens Podcast: Det gode samarbejde - hvad skal der til?

Udgivet d. 09. februar 2023

Byens Podcast har inviteret tre af byggeriets parter i studiet til en snak om konflikter - og ikke mindst vejen ud af dem. For hvad skal der til for at få det gode samarbejde op at stå?

Lyt til podcasten her

Hvordan bliver vi bedre til at styrke relationerne og det gode samarbejde på en byggesag? Vi har talt med Stina Trojlsgaard, direktør og partner i virksomheden LivingLean, der hjælper byggeriets parter med konfliktløsning og bedre samarbejde i byggeprojekterne. I podcasten medvirker desuden Niels Fribo, udviklingsdirektør i Danica Ejendomme og Thomas Krogh, forretningsområdedirektør i Enemærke & Petersen, der begge har eksempler på de både gode og mindre gode samarbejder med sig i bagagen.

Sammen bliver vi klogere på forudsætningerne for - og gevinsterne ved - det gode samarbejde. For med bevidste valg og målrettede greb i den organisatoriske værktøjskasse, kan man faktisk nå langt.


Byens Podcast er udgivet af Byens Netværk. Tilrettelægger er Lisbet Fibiger. Vært og producent er journalist Lasse Soll Sunde.
Varighed: 43 minutter

footer image byens netværk