print logo

Byens Podcast: Er klimadebatten kørt af sporet?

Udgivet d. 23. november 2023


Hvordan kan byggebranchen få en åben og ærlig debat om bæredygtighed uden at blive hinandens modstandere? Hvordan holder vi den gode tone, selvom vi er uenige, og hvorfor er der egentlig så meget på spil?

Byens Podcast tager temperaturen på klimadebatten og hvordan den udfolder sig i den danske byggebranche. Det sker i halen på en skarp debat på LinkedIn og i Byrummonitor, der for nylig bragte sindene i kog hos mange af dem, der læste med. I rundbordssamtalen diskuterer vi både enigheder og uenigheder debattørerne imellem. For selvom vi kan være nok så enige om målet, kan vejen dertil være forskellig. 

Lyt til podcasten her

Med til at debattere er tre markante personer fra den danske byggebranche, der også kommer med deres bud på, hvordan flere kan blive aktive spillere i klimadebatten: 

  • Anne Katrine Harders, programleder i Dansk Arkitektur Center, ingeniør og ph.d. i byudvikling
  • Kasper Benjamin Reimer Bjørkskov, Head of Innovation hos EFFEKT Architects
  • Søren Nielsen, arkitekt og partner hos Vandkunsten


Byens Podcast er udgivet af Byens Netværk. Tilrettelægger er Lisbet Fibiger. Vært og producent er journalist Lasse Soll Sunde.
Varighed: 43 minutter

I Byrummonitor kan du følge debatten, der fortsætter med et indlæg af Søren Nielsen, arkitekt og partner i Vandkunsten: Hemmelige arkitektloger stopper ikke den grønne omstilling, men det gør konspiratoriske anklager.

 

footer image byens netværk