print logo

Oplevelseskonference: Den Inkluderende By

Udgivet d. 11. april 2023

På Byens Vegne / Oplevelseskonference: Den Inkluderende By

København har en vision om at være en by for mennesker med socialt ansvar og høj livskvalitet. Men i hvilket omfang fremmer vores nuværende planlægning og arkitektur en inkluderende by? Hvordan bliver vi bedre til at skabe oplevelsesrige rum, der tager højde for menneskers forskellige behov?

Som en del af Arkitekturårets program, inviterer Kulturdistriktet til oplevelseskonferencen På Byens Vegne under temaet Den Inkluderende By. Her vil et panel af skarpe aktører, der markerer sig inden for kultur, arkitektur og byudvikling, sætte fokus på, hvordan kulturen kan bruges som katalysator til at skabe flere inkluderende og kreative byrum for alle?

Det sker den 25. maj kl. 13 - 20 i Tunnelfabrikken, hvor både kulturskabere, arkitekter, developere og alle andre med et bankende hjerte for kultur og byudvikling inviteres til samtale om de fremtidige byers potentialer, muligheder og udfordringer.

Dagens program er delt op i to. Første del (kl. 13-17) foregår i Tunnelfabrikken og anden del (kl. 17-20) foregår i Odds and Ends.

Talks og Markedsplads i Tunnelsfabrikken

13.00 Markedspladsen i Tunnelfabrikken åbner
14.00 Officiel velkomst v. direktør af Kulturdistriktet Jesper Koefoed-Melson
14.15 Om universelt design v. Universal Design Hub
14.45 Sammen om Sydhavnen i Aarhus v. Peter Thorsgaard
15.15 Pause m. kaffe og tid til at udforske Markedspladsen
15.45 Kunsten at inddrage v. Kenneth Balfelt
16.15 Orientkaj i Nordhavn v. Susanne Rud og Rita Justesen

AFTER WORK i Odds and Ends

17.00 Samtalesalon med Finn Williams & Camilla Van Deurs (samtale på engelsk)
18.00 Social dining (to be announced)

Du kan læse mere om AFTER WORK HER

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding - du kan tilmelde dig HER

Om På Byens Vegne

På Byens Vegne er en årlig tilbagevendende oplevelseskonference om kultur i arkitektur, hvor lokale, nationale og internationale aktører mødes om en fælles passion for kultur i arkitektur. I skiftende scener i en række af Østerbro og Nordhavns ikoniske bygninger inviteres et panel af skarpe aktører til en samtale om kulturens potentialer i byudvikling - hvert år under et nyt tema.

På Byens Vegne er initieret af Kulturdistriktet og vil ikke kunne lade sig gøre uden vores samarbejde med Kultur & Fritid Østerbro, By & Havn, Bevica Fonden, Byens Netværk, Volcano og Copenhagen in Common. 

footer image byens netværk