print logo
Byens netværk

Caring for ClimateFotoreportage

Dansk byggeri er godt forberedt på fremtidens krav til energirigtigt byggeri med verdens strengeste bygningsreglement i bagagen. Men er energieffektive løsninger nok til at skabe et bæredygtigt, klimavenligt samfund? Hvordan kommer man videre med arbejdet med bæredygtighed, og hvordan får man kunder, samarbejdspartnere og medarbejderne med?

Vi har inviteret virksomhederne Cowi, Site Arkitekter og Henning Larsen Architects til at fortælle om, hvordan de arbejder med global ansvarlighed med fokus på klimaet.

Læs mere om Caring for Climate


COWI
COWI er en af de virksomheder, som er langt fremme i arbejdet med CSR og global ansvarlighed. For COWI handler bæredygtighed om meget mere end klima og energieffektivisering. Hør hvordan COWI arbejder med bæredygtighed og Global Compact og hvordan de integrerer det i virksomhedens profil, selvforståelse og i deres ydelser.

Site Arkitekter
Site, som er en mindre tegnestue på 10 personer, bruger Global Compact som en vigtig del af deres profilering og udvikling af deres bæredygtighedsprofil. Hør hvad der driver dem og hvad de får ud af deres Global Compact medlemskab. Og hør hvad det er for udfordringer virksomheden står over for, når de flotte ord skal omsættes til virkelighed.

Henning Larsen Architechts
Henning Larsen Architechts arbejder både i Mellemøsten og Europa, hvor udfordringerne og kravene om bæredygtige løsninger er vidt forskellige. Hør om Henning Larsen Architects overordnede CSR politik, og om hvordan de genererer ny viden på miljøområdet og implementerer den i virksomheden såvel som i design- og byggeprocessen. 
 Program

 • 08:30
  Kaffe og velkomst v/ Byens Netværk og DAC
 • 08:40
  Hør om FN Global Compacts nye initiativ Caring for Climate, og hvordan det kan bruges, så det både skaber værdi for samfundet og forretningen. v/ Helle Johansen fra UNDP, Danmark
 • 09:00
  COWI, v/ CSR manager Annemarie Meisling, COWI
 • 09:20
  Site Arkitekter, v/ Marc Wilson, Site A/S
 • 09:40
  Henning Larsens Architechts, v/ Signe Kongebro, arkitekt, associeret og bæredygtighedsansvarlig i Henning Larsen Architechts
 • 10:00
  "Den Varme stol" Efter oplæggende vil Helle Johansen tage de to oplægsholdere i "den varme stol", med uddybende spørgsmål til virksomhedernes praksis. Der vil blive mulighed for at supplere med spørgsmål fra salen.
 • 10:30
  Arrangementet slutter

Praktisk information

Dato og tid

27/01 2011 08:30 - 10:30

Adresse

Dansk Arkitektur Center Strandgade 27B
1401 København K

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

27/01 2011 08:30 - 10:30

Adresse

Dansk Arkitektur Center Strandgade 27B
1401 København K

Kontakt


footer image byens netværk