print logo
Byens netværk

Bier i Byen


Foto: Bybier på taget af European Environment Agency, Kongens Nytorv

Fotoreportage

Vi besøger Foreningen Bybi, der får byen til at summe via et unikt CSR samarbejde med en række københavnske virksomheder.

Bybi involverer og uddanner socialt udsatte mennesker i biavl og honningproduktion og bringer københavnere i nærkontakt med byens natur.
Foreningen samarbejder med virksomheder, sociale projekter og byboere for at skabe en bæredygtig lokal honningindustri, der sætter gang i blomsterbedene og skaffer nye arbejdspladser – uden at forurene.

Virksomhederne får mulighed for at adoptere bistader, støtte oplæring af Bybis assistenter og forskønne lokalområdet. Bistaderne står ved virksomhederne eller på taget af bygningerne og Bybi sørger for at skabe tryghed hos medarbejderne og at bierne bliver passet. Virksomheden får et fremragende CSR projekt. Bybi leverer bl. a. en CSR rapport, der kan bruges til afrapportering af virksomhedens sociale ansvarlighed.


Foto: Flyvende bi på Sundholm bigård

Bierne ind i byen
På grund af klimaforandringer, nye sygdomme hos bierne og det intensive landbrug, kan Danmarks bier ikke længere overleve uden mennesker, der passer på dem. Ved at bringe flere bier til byen, kan man høste saftigere æbler fra kolonihaverne, flere jordbær fra altanerne og få en sundere, mere produktiv urban natur. Byens blomster har brug for bier og bierne har brug for byen.

Læs mere om Bybi her.
 Program

 • 14:30
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 14:40
  Intro til BYBIERNE v/ Oliver Maxwell
 • 15:00
  Rundvisning i bigården og på fabrikken v/ Signe Ulrich
 • 15:45
  Smagsprøver, forfriskning og netværk
 • 16:30
  Arrangementet slutter

Praktisk information

Dato og tid

04/09 2012 14:30 - 16:30

Adresse

BYBI Sundholmsvej 34
2300 København S

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

04/09 2012 14:30 - 16:30

Adresse

BYBI Sundholmsvej 34
2300 København S

Kontakt


footer image byens netværk