print logo
Byens netværk

Skodsborg Kurhotel & Spa II


Foto: Dornbracht

Fotoreportage (fra besøg den 30. maj 2012)

På opfordring byder Dornbracht endnu engang velkommen til det arkitektoniske Skodsborg Spa - nyt nordisk spaunivers i symbiose med naturen.
Byggeriet er tegnet af Henning Larsen Architects, der vil vise rundt.


Fik du ikke muligheden sidst, kan du nu igen tage med til et spændende arrangement med fokus på arkitektur, vand-arkitektur og velvære.

Med åben udsigt til Øresund og havets smukke farver ligger Skodsborg Kurhotel & Spa utroligt smukt lige nord for København.

Skodsborg har her skabt et helt nyt nordisk spa univers fortolket af Henning Larsen Architects. Udgangspunktet har været at skabe en harmonisk hvid plads som repræsenterer dagens trends gennemført helt igennem de klassiske traditioner.
Med lysindfald og udnyttelse af skoven og vandet har arkitekturen taget mange inspirationer fra den nordiske natur og giver her plads for afslapning – et spaunivers som taler til alle sanser.

Dornbracht er den tyske producent bag spabrusere og armaturer og er verdens førende inden for vandkultur. Under besøget tager de dig igennem en session om vand som behandlingsform.

Dagen vil byde på korte oplæg om spakultur og -arkitektur ved Dornbracht og Henning Larsen Architects.
Du vil også blive taget med på en levende rundvisning, hvor arkitekturen er det vigtigste element. Vi afslutter med lækre tapas fra restauranten.

Læs mere om Dornbracht her.

Læs mere om Skodsborg Kurhotel & Spa her.
 Program

 • 17:00
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 17:05
  Om Skodsborg Spa v/ arkitekt Esben Wong. Henning Larsen Architects v/project manager Inge-Hanne Tegnander. Dornbracht v/projektchef Michael Sørensen, Hoffmann
 • 17:30
  Rundvisning i den nye Spa & Fitness-del
 • 18:15
  Networking og tapas
 • 19:00
  Arrangementet slutter

Praktisk information

Dato og tid

27/08 2012 17:00 - 19:30

Adresse

Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Kontakt


Praktisk information

Dato og tid

27/08 2012 17:00 - 19:30

Adresse

Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Kontakt


footer image byens netværk