print logo

Byens Saloner: Forstæder på forkant – med Jesper Pagh og Tina Saaby


Kom med til Byens Saloner: Forstæder på forkant. Denne gang zoomer vi ind på Rødovre og Gladsaxe og spørger de to stadsarkitekter, Jesper Pagh og Tina Saaby, hvad der skal til for at positionere sig som attraktive og konkurrencedygtige forstæder for fremtidens borgere. 

Værter for arrangementet er Byens Netværk og Akademisk Arkitektforening.

Deltagerliste (opdateret 13.10.22)

Se live-optagelse af samtalen her

(optaget på dagen)
 

Luk fuld beskrivelse

Med deres placering i Region Hovedstaden er både Rødovre og Gladsaxe helt centrale kommuner i Fingerplanen. Lige straks er de også forbundet af en letbane, hvilket giver byudviklingen et helt nyt perspektiv. Vi spørger stadsarkitekterne fra Rødovre og Gladsaxe Kommune, hvilke potentialer de ser i lyset af den øgede tilgængelighed, samt hvad de gør for at sikre kvalitet og bæredygtighed for fremtidens borgere. Med andre ord: Hvad er på den bypolitiske agenda? Og hvordan sikrer man sig pladsen som en attraktiv forstad på forkant?

Kom med og bliv klogere på udviklingen i Gladsaxe og Rødovre i denne udgave af Byens Saloner, hvor Arkitektforeningens direktør Lars Autrup sidder klar i stolen med de skarpe spørgsmål.


Mød stadsarkitekterne Tina Saaby, Gladsaxe Kommune og Jesper Pagh, Rødovre Kommune:
 

 

Arrangementet finder sted i lokalerne hos Arkitektforeningen med efterfølgende vin & netværk og er gratis for medlemmer af Byens Netværk, Arkitektforeningen og Netværket for Kommunal Arkitekturpolitik.  


Visualisering: Loop City, BIG

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.

 Program

  • 15:00 Velkommen til Byens Saloner v. Lisbet Fibiger, Byens Netværk
  • 15:05 Lars Autrup, Arkitektforeningen, interviewer Jesper Pagh, stadsarkitekt i Rødovre og Tina Saabye, stadsarkitekt i Gladsaxe
  • 16:00 Spørgsmål fra publikum
  • 16:30 Vin & Netværk
  • 17:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

13/10 2022 15:00 - 17:00

Adresse

Åbenrå 34
1124 København K

Deltagerantal

50

Mødested

Akademisk Arkitektforening

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet mobil: 2234 6629

Praktisk information

Dato og tid

13/10 2022 15:00 - 17:00

Adresse

Åbenrå 34
1124 København K

Deltagerantal

50

Mødested

Akademisk Arkitektforening

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet mobil: 2234 6629

footer image byens netværk