print logo

Aarhus: Oplever du (også) konflikter i samarbejdet?


Hvordan styrker vi samarbejdet og undgår konflikter på en byggesag? Bliv klogere på, hvordan du med få enkle værktøjer kan blive bedre til at håndtere - eller endda helt undgå - konflikter på byggesagerne. Fra dagens oplægsholder og moderator, Marie-Louise Pind, advokat og mediator, lyder det, at nøglen til bedre samarbejde er øget bevidsthed og et stærkere personligt lederskab.

Deltagerliste (opdateret 17.04.23)

Luk fuld beskrivelse

”Jeg gik hjem med en (selv-)indsigt og en helt ny forståelse af, hvorfor konflikter opstår, og hvordan vi kan blive bedre klædt på til at håndtere uenigheder.”

”Vi kan blive meget bedre til at forebygge konflikter. Marie-Louise Pinds oplæg et inspirerende og udfordrende sted at begynde eller få genopfrisket, hvad vi hele tiden skal huske os selv på."

Det var nogle af reaktionerne på Marie-Louise Pinds oplæg, efter et arrangement i København med fulde huse. Nu gentager vi nu successen i Aarhus med samme program og oplæg.

Byggebranchen oplever lige nu flere konflikter end ellers. Økonomien er stram, der er fuldt tryk på kedlerne, og usikkerhed om markederne kan på selv gode dage få os op i det røde felt.

Konflikter er både tidskrævende, opslidende og koster mange penge. Alligevel løber vi stadig ind i de samme udfordringer med dårlig kommunikation og mistillid i vores samarbejdsrelationer – og alt for ofte overser vi, at vi selv er en del af problemet. Hvor ofte hører vi ikke andre eller os selv sige, at det er den anden, der har misforstået det, eller hans eller hendes fejl, der har ført til problemet?

Marie-Louise Pind, partner, advokat (L) og mediator gennem 20 år, har løst mange hundrede konfliktfyldte sager. Hun er ikke i tvivl om, at nøglen til det gode samarbejde er at tage ansvar for sig selv og siger:

”Når du arbejder med dig selv, din bevidsthed og tager ansvaret hjem til dig selv, vil du opleve en permanent positiv forandring, der kan mærkes i alle dine relationer. Din kommunikation bliver bedre, du lytter mere, dømmer ikke, og tager ikke ting så personligt. Det er en anden og mere effektiv måde at undgå konflikter på.”

Marie-Louise Pind vil dele sine erfaringer og give os indblik i - og værktøjer til - at styrke samarbejdet og undgå konflikter. Vi skal blandt andet høre om Enneagrammet og Instinkerne - og gennem cases og små indbyggede øvelser finde vejen til det personlige lederskab og en øget bevidsthed om egne tanker og handlinger.Program

  • 15:00 Ankomst og velkomst
  • 15:15 Nøglen til det gode samarbejde - intro v. Marie Louise Pind
  • 15:45 Hvilke redskaber kan vi arbejde med? Bevidsthed om persontyper og reaktionsmønstre i samarbejdet, heriblandt Enneagrammet og Instinkter
  • 16:15 Pause og netværk
  • 16:30 LEVEREGLER og Hvordan DU SELV bliver nøglen til det gode samarbejde?
  • 16:45 Kraftfuld kommunikation og personligt lederskab
  • 17:15 Hvordan investerer vi i det gode samarbejde? Dialog og input fra salen.
  • 17:30 Sandwich og forfriskninger
  • 18:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

20/04 2023 15:00 - 18:00

Adresse

Axel Kiers Vej 10
8270 Højbjerg

Deltagerantal

40

Mødested

Fredsted Studio

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, tlf. 2234 6629

Praktisk information

Dato og tid

20/04 2023 15:00 - 18:00

Adresse

Axel Kiers Vej 10
8270 Højbjerg

Deltagerantal

40

Mødested

Fredsted Studio

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, tlf. 2234 6629

footer image byens netværk