print logo
Byens netværk

Børling rådgivning og formidling aps

februar 2016

Børling rådgivning og formidling aps er stiftet af Paul Børling, som er arkitekt maa. Firmaet beskæftiger sig på 8. år primært med at koordinere information blandt de involverede i byggesager, fungere som forretningsfører for kommuner i byfornyelsesopgaver og formidle inspiration på forskellige måder til branchefolk. Og så vurderer vi andelsboliger i ABF-regi.

For nøjagtig 6 år siden var min "lillebittebix" også månedens profil i Byens Netværk.
Dengang var firmaet stadig ved at finde sine egne ben efter kun to års eksistens. Og det er heldigvis lykkedes. Så godt, at firmaet er gået fra at være et enkeltmandsfirma til et selskab.

Kommunikationen spot on

I 2010 var mit budskab, at information, kommunikation og formidling er uhyre vigtigt - også i byggebranchen. Vi skal kunne forklare, hvad vi laver til brugerne, vi skal kunne tale ordentligt med samarbejdspartnerne og vi skal lære af hinanden.

I de seks år, der er gået siden sidst, har jeg oplevet, at behovet for god kommunikation er lige så stort, som det hele tiden har været. Og måske endda endnu større nu i takt med at informationsstrømmene flyder hurtigere og hurtigere.

Alle erkender nødvendigheden af god kommunikation, men ikke alle afsætter ressourcerne. Og det er synd og skam. For rigtig mange udfordringer og problemer i vores branche kunne fylde meget mindre, hvis vi bare talte ordentligt sammen omkring opgaverne. Og så er jeg sikker på, at der oven i købet også ville være penge at spare på bundlinjen.

Dialog og god kommunikation nytter altid!

Koordinering
Jeg tilbyder at hjælpe til med al kommunikation og koordinering heraf. Jeg har stor erfaring med beboerinddragelse i såvel planlægningsprocesser som konkrete ombygningsarbejder i f.eks. den almene sektor. Med min baggrund som arkitekt i mere end 30 år har jeg oparbejdet god indsigt i, hvordan vi kan tale sammen, formidle den rigtige information og de gode løsninger i projekterne. Jeg kender til de problemer, som beboere og brugere ofte møder op med i projekterne. Og jeg kender til både rådgiveren og entreprenøren rolle. Et rigtig godt udgangspunkt for at medvirke som koordinator – i små og store projekter.

Indtil nu har jeg bl.a. løst større opgaver for: 

Inspiration og studieture
Siden 1996 har jeg også arrangeret studieture i ind- og udland. Jeg viser rundt i mere end 20 europæiske byer og regioner med det formål at vise gode eksempler med aktuel relevans for, hvad vi går og laver i Danmark. Med på rejserne er politiske udvalg fra kommuner, boligselskaber, foreninger og projektorganisationer. Og man kommer altid hjem med inspiration og gode ideer til det daglige arbejde.

København står højt på listen over udflugtsmål. Vi har for tiden en af de byer i Europa, hvor der sker mest på bygge- og planlægningsfronten. Og det meste er jo meget spændende.

En hel- eller halvdagstur rundt i København med fokus på byggeaktiviteten kunne måske også være et tilbud til jeres næste kundearrangement, firmafest eller bare til inspiration for medarbejderne?

Børling rådgivning og formidling aps
www.borling.dk

På studieture får man altid ny inspiration

Derfor er Børling rådgivning og formidling aps med i Byens netværk

Byens Netværk er et rigtig godt sted at være. Jeg har deltaget næsten fra starten og oplevet den rivende og gode udvikling, vi er inde i. Uanset om man er i et stort firma eller et lille som mit, har vi en fin platform til at mødes med kollegaer, samarbejdspartnere, kunder og andre relevante branchefolk. I netværket er der nemlig rigtig god kommunikation, og her formidles nyttig viden og gode relationer!

AFRY november 2022

footer image byens netværk