print logo

TræVærk

september 2021

 

 

 

 

 

Et laboratorie

TræVærk bygger små bæredygtige træhuse samt renoverer og bygger til med omtanke for både miljø og forbrugerens økonomi.

TræVærk har - udover at være en bæredygtig tømrervirksomhed - udviklet sig til også at være et laboratorie, hvor der forskes i frihed, tid og kærlighed.

Hvorfor spilder vi så meget af vores dyrebare tid på arbejdsmarkedet væk fra vores familier? Hvorfor låner vi som danskere så mange penge, at vi tvinges ind i hamsterhjulet?

Du kan låne dig rig, men du kan også låne dig fattig på tid!

En ildsjæl

Dennis Nielsen aka Tømrerlusen er manden bag tømrerfirmaet TræVærk. Han er iværksætter, familiefar og fritidsfilosof.

Han er kendt for sin passion og for sin direkte facon, når snakken falder på bæredygtighed. En sjov og kontant formidler, som brænder for det han laver.

Han deltager jævnligt i debatter, holder foredrag og udgiver sin egen podcast, hvor han inviterer indflydelsesrige danskere ud på byggepladsen for at få deres bud på, hvordan vi giver en bedre verden videre til vores børn. 

Det er TræVærks og Dennis’ mission at sætte fokus på de bæredygtige byggematerialer og/eller manglen på samme samt at skubbe til vores låne- og forbrugskultur og i stedet forsøge at få os til at stole mere på vores egen sunde fornuft, mavefornemmelse og intuition, således vi ikke stiger os blinde på flotte grønne regnestykker, tomme politiske løfter og varer, der per definition er grønne, bare fordi de har ”bæredygtighed” som fortegn.

Vi skal kunne skelne mellem fup og fakta for at kunne træffe de rigtige grønne valg.

I videoen herunder kan du se Dennis Nielsen i debatten "Byggeriets dilemmaer med Sara Bro" på Folkemødet 2021.

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

TræVærk arbejder meget lokalt i Østjylland, men Dennis’ passion og engagement har ingen grænse. Derfor er det vigtigt at have et stort og bredt netværk, hvor debatten kan holdes kørende, holdninger kan deles og kontakter kan skabes, hvilket vi tror på, at Byens Netværk kan hjælpe til med.
 

Kontakt

TræVærk ApS
Lynghøjvej 4
​8660 Skanderborg


Dennis Nielsen
​kontakt@traemail.dk

Læs mere på træværk.dk 

AFRY november 2022

footer image byens netværk