print logo
Byens netværk

Byens Podcast: FN's Verdensmål i Byggebranchen

Udgivet d. 04. september 2018Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse: Om hvordan FN’s Verdensmål giver mulighed for udvikling og innovation i byggebranchen. Lyt til podcasten her eller via din foretrukne podcast app ved at søge på 'Byens Podcast'. ​

FN's 17 Verdensmål for Bæredygtighed sætter en markant og ambitiøs udviklingsdagsorden, som er afgørende for den måde, byggebranchen agerer på. For at nå verdensmålene i 2030 er det nødvendigt, at den samlede byggebranche - på tværs af de enkelte faggrene - finder frem til, hvor vi bedst kan bidrage og gøre en forskel.

Men hvordan gør vi så det? Byens Podcast prøver at finde svaret i denne episode.

Podcasten tager afsæt i et arrangement afholdt af Byens Netværk den 29. august 2018 i FN-Byen for 80 medlemmer. Her satte Byens Saloner fokus på FN’s Verdensmål - og Byens Podcast var med på en lytter.I podcasten kan du blandt andet høre Professor og Ph.D. Steen Hildebrandt fortælle, hvordan verdensmålene byder på en fantastisk mulighed for at gå foran og omstille forretningen til en bæredygtig fremtid. Derudover hører vi Arne Høi, Institutleder for Bygningskunst og Kultur på KADK, fortælle, hvordan verdensmålene indgår som en del af arkitektuddannelsen, og ikke mindst interviewes Mette Qvist, Direktør i Green Building Council, om foreningens arbejde med at integerere verdensmålenes i DGNB-certificeringen, så de enkelte mål bliver mere konkrete og målbare. 


Udgiver af Byens Podcast er Byens Netværk & Byggeriets Pressebureau ved vært: Andreas Brøns Riise, tilrettelægger: Lisbet Fibiger og produktion: Aidin Sarfaraz.

Er du ny til podcast? Så læs denne lille vejledning om, hvordan du kommer i gang.

footer image byens netværk