print logo

MYstrain online-kursus til forebyggelse af stress

Udgivet d. 24. juni 2020


Rigtig mange har rigeligt at bekymre sig om i disse tider. Nu får medlemmer af Byens Netværk GRATIS adgang til et MYstrain online-kursus til forebyggelse af stress.

MYstrain er MINDstrain’s e-learning program til både virksomheder og privatpersoner. Programmet er testet i samarbejde med If Forsikring, Jyske Bank og Ballerup Kommune med yderst positive resultater. MYstrain er et stressforebyggende kursus identisk med et MINDstrain tilstedeværelseskursus, der er veldokumenteret og gennemprøvet som metode til at forebygge stress. 

Ved at gennemføre MYstrain-programmet får du viden om og konkrete værktøjer til at:

  • Håndtere tankemylder
  • Forebygge stress
  • Styrke din robusthed.

Du lærer bl.a. om tankers natur, hvordan du kan kontrollere din opmærksomhed, hvordan du kan stoppe negative tanker om fortiden og fremtiden samt om din indre dialog.

MYstrain består af 20 moduler, der hver tager 5-10 minutter at gennemføre. Hvert modul omhandler et bestemt tema i MINDstrain metoden. Du bliver introduceret til temaet via en animationsfilm, efterfulgt af refleksionsøvelser og praktiske opgaver. Desuden er der ekstra materiale til dig, der ønsker at dykke mere videnskabeligt ned i det enkelte tema.

Særtilbud til medlemmer af Byens Netværk
Som medlem af Byens Netværk kan din virksomhed og alle dens medarbejdere få gratis adgang til platformen indtil den 31. juli 2020. Til gengæld skal du give en udtalelse om, hvordan kurset har virket for deltagerne.

Ønsker din virksomhed at gøre brug af den gratis adgang skal du bruge dette link.

Vejledning omkring login kan du se her.

Hvis du har spørgsmål kan du henvende dig til Mona Bauer Sølvhøj på info@mindstrain.com.

Byens Netværk har tidligere holdt arrangementer med Stig Sølvhøj, udvikler af MINDstrain, omkring håndtering af stress i byggebranchen. 

footer image byens netværk