print logo

Morgenevent om bæredygtig renovering den 30. marts

Udgivet d. 04. marts 2022


Peter Jahn & Partnere inviterer til morgenevent:

Hvorfor starter bæredygtig renovering med en vedligeholdelsesplan? Og hvordan kan digitalisering bidrage til flere bæredygtige renoverings- og forbedringsprojekter?

I Peter Jahn & Partnere er det vores ambition, at digitalisering skal bidrage til vores indsats med at indarbejde bæredygtighed i alle vores projekter, startende med en vedligeholdelsesplan.

På dette morgenevent vil vi dele ud af vores viden om digitale værktøjer, der skaber værdi for brugeren – uanset om du er bygherre, administrator, beboer eller entreprenører.

Du kan bl.a. møde Sebastian Jagd, udviklingsansvarlig i PJP, som vil præsentere vores måde at arbejde med bæredygtighed på og lægge op til en fælles diskussion om, hvordan vi sammen får skabt flere bæredygtige renoveringsprojekter.

Kom og bliv klogere på, hvad vi mener med værdiskabende digitalisering, og hvordan vi arbejder med bæredygtig renovering – og mød dine branchekolleger til et uformelt morgenevent i vores nye kontorhus i Københavns sprudlende nordvestkvarter.

Program

Kl. 08.30: Ankomst: Kaffe, morgenbrød og netværk

Kl. 08.45: Velkomst v/ Martin Nielsen

Kl. 09.00: Bæredygtig renovering starter med en vedligeholdelsesplan v/ Sebastian Jagd

Kl. 09.30: Digitaliseringens muligheder for samarbejde og bæredygtig udvikling – en fælles diskussion

Kl. 10.00: Tak for i dag


Dato: Onsdag d. 30. marts 2022 kl. 08.30-10.00

Sted: Rentemestervej 2B, 2400 København NV

Tilmelding: Tilmeld dig her

 

footer image byens netværk