print logo
Byens netværk

Nyheder


Indstil projekter til Renoverprisen 2024

Indstil projekter til Renoverprisen 202418. januar 2024

Hvem skal løbe med titlen som Danmarks bedste renoveringsprojekt? Frem til 1. marts kan du indstille projekter til Renoverprisen 2024, der hylder de mest vellykkede danske renoveringer.

læs mere Øvrigt netværk
Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte

Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte31. oktober 2023

Kom med til Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte. Onsdag den 8. november kl. 19:30. Gratis entré til museet for medlemmer af Byens Netværk.

læs mere Øvrigt netværk
Building Green

Building Green26. oktober 2023

Kom til Building Green København i Forum den 1. & 2. november 2023 og få inspiration og viden om bæredygtige løsninger inden for byggeri og arkitektur. Det er gratis at deltage.

læs mere Øvrigt netværk
What if…? – Københavns Bygningspræmiering gennem 120 år

What if…? – Københavns Bygningspræmiering gennem 120 år12. september 2023

Copenhagen Architecture Festival (CAFx) fejrer Arkitekturens Dag og lanceringen af årets bygningspræmiering med en kavalkade gennem bygningspræmieringens forgrenede historie.

læs mere Øvrigt netværk
Oplevelseskonference: Den Inkluderende By

Oplevelseskonference: Den Inkluderende By11. april 2023

Kulturdistriktet inviterer den 25. maj til oplevelseskonferencen På Byens Vegne under temaet Den Inkluderende By. Her vil et panel af skarpe aktører sætte fokus på, hvordan kulturen kan bruges som katalysator til at skabe flere inkluderende og kreative byrum for alle? Konferencen er gratis.

læs mere Øvrigt netværk
Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 2023

Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 202308. marts 2023

Center for Bygningsbevaring og Det Kongelige Akademi samarbejder om afvikling af en kursusrække i bygningsrestaurering, der byder på over 80 restaureringsfaglige indlæg fra dygtige fagfolk.

læs mere Øvrigt netværk
Kalder kedelige villaveje

Kalder kedelige villaveje06. marts 2023

Urban Commons hjælper med at skabe fælles investeringer i fællesskabet. Lige nu søger de villaveje, der gerne vil gå fra grå til grønne. Fra parkering til fællesskab.

læs mere Øvrigt netværk
EU-taksonomien: Byggeriets grønne omstilling i en europæisk kontekst

EU-taksonomien: Byggeriets grønne omstilling i en europæisk kontekst29. november 2022

Hvordan ser bygge- og ejendomsbranchens grønne omstilling ud i en europæisk kontekst? Det stiller Green Building Council Denmark skarpt på ved en konference den 08.12, hvor du kan møde en række EU-eksperter.

læs mere Øvrigt netværk
Paneldebat om Happy Home

Paneldebat om Happy Home09. november 2022

I analyseprojektet Happy Home har Henning Larsen, Rambøll og Happiness Research Institute undersøgt, hvordan de fysiske rammer for vores hjem påvirker vores livskvalitet og -glæde, og hvad vi skal lægge vægt på, når vi designer og bygger boliger i fremtiden. Sammen inviterer de til et gå-hjem-møde, hvor projektets resultater præsenteres, og der åbnes for en debat for sammen at blive klogere på, hvordan vi designer for livskvalitet og trivsel.

læs mere Øvrigt netværk
Konkurrence om nyfortolkning af Rådhustårnet

Konkurrence om nyfortolkning af Rådhustårnet08. november 2022

Copenhagen in Common og Det Kongelige Akademi har udskrevet en konkurrence for arkitekt- og designstuderende på Det Kongelige Akademi. De studerende får frie hænder til at udforme et bud på et nyt moderne Rådhustårn til København anno 2023. Vinderne af konkurrencen modtager 15.000 kroner og får deres idé printet og opsat i 13x35 meter på Rådhustårnets forside i perioden februar til december 2023.

læs mere Øvrigt netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Birdie februar 2024

footer image byens netværk