print logo
Byens netværk

Nyheder


TALK: This Must Be the Place: How Music Can Make Your City Better

TALK: This Must Be the Place: How Music Can Make Your City Better13. maj 2024

Hvordan kan de kreative industrier - især musik - have indflydelse på, hvordan byer udvikles, bygges, administreres og styres? Har kunstnerne i virkeligheden en transformativ rolle og kan påvirke en udvikling ellers styret af benhårde markedskræfter? Dr. Shain Shapiro, grundlægger og CEO for Sound Diplomacy, gæster RMC den 30. maj til en samtale om bogen "This Must Be the Place: How Music Can Make Your City Better".

læs mere Øvrigt netværk
Open call for publication contributions: … but, who are we building for?

Open call for publication contributions: … but, who are we building for?25. marts 2024

… but, who are we building for? is the second publication, following who is the architect? published in 2023, as part of a series of publications initiated and edited by Building Diversity and published with the Danish Architectural Press. The series seek to explore, discuss and unfold diversity and equality in architecture — past, present and future. We are hereby inviting everyone who is interested in taking part, to submit an abstract for contribution.

læs mere Øvrigt netværk
Indstil projekter til Renoverprisen 2024

Indstil projekter til Renoverprisen 202418. januar 2024

Hvem skal løbe med titlen som Danmarks bedste renoveringsprojekt? Frem til 1. marts kan du indstille projekter til Renoverprisen 2024, der hylder de mest vellykkede danske renoveringer.

læs mere Øvrigt netværk
Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte

Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte31. oktober 2023

Kom med til Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte. Onsdag den 8. november kl. 19:30. Gratis entré til museet for medlemmer af Byens Netværk.

læs mere Øvrigt netværk
Building Green

Building Green26. oktober 2023

Kom til Building Green København i Forum den 1. & 2. november 2023 og få inspiration og viden om bæredygtige løsninger inden for byggeri og arkitektur. Det er gratis at deltage.

læs mere Øvrigt netværk
What if…? – Københavns Bygningspræmiering gennem 120 år

What if…? – Københavns Bygningspræmiering gennem 120 år12. september 2023

Copenhagen Architecture Festival (CAFx) fejrer Arkitekturens Dag og lanceringen af årets bygningspræmiering med en kavalkade gennem bygningspræmieringens forgrenede historie.

læs mere Øvrigt netværk
Oplevelseskonference: Den Inkluderende By

Oplevelseskonference: Den Inkluderende By11. april 2023

Kulturdistriktet inviterer den 25. maj til oplevelseskonferencen På Byens Vegne under temaet Den Inkluderende By. Her vil et panel af skarpe aktører sætte fokus på, hvordan kulturen kan bruges som katalysator til at skabe flere inkluderende og kreative byrum for alle? Konferencen er gratis.

læs mere Øvrigt netværk
Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 2023

Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 202308. marts 2023

Center for Bygningsbevaring og Det Kongelige Akademi samarbejder om afvikling af en kursusrække i bygningsrestaurering, der byder på over 80 restaureringsfaglige indlæg fra dygtige fagfolk.

læs mere Øvrigt netværk
Kalder kedelige villaveje

Kalder kedelige villaveje06. marts 2023

Urban Commons hjælper med at skabe fælles investeringer i fællesskabet. Lige nu søger de villaveje, der gerne vil gå fra grå til grønne. Fra parkering til fællesskab.

læs mere Øvrigt netværk
EU-taksonomien: Byggeriets grønne omstilling i en europæisk kontekst

EU-taksonomien: Byggeriets grønne omstilling i en europæisk kontekst29. november 2022

Hvordan ser bygge- og ejendomsbranchens grønne omstilling ud i en europæisk kontekst? Det stiller Green Building Council Denmark skarpt på ved en konference den 08.12, hvor du kan møde en række EU-eksperter.

læs mere Øvrigt netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

GRID System juli 2024

footer image byens netværk