print logo
Byens netværk

Nyheder


Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen

Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen28. februar 2023

Kromann Reumert inviterer til Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen i Aarhus, mandag den 6. marts 2023, og i København, torsdag den 9. marts 2023 kl. 14.00 - 16.30.

læs mere Medlemmer
Konference: Hands on - manifester for en bæredygtig bygningskultur

Konference: Hands on - manifester for en bæredygtig bygningskultur20. september 2022

Den 18. november lægger forskere fra Center for Bæredygtig Bygningskultur ved Institut for Bygningskunst og Kultur på Det Kongelige Akademi lægger op til diskussion af bygningsarv og værdisætning / materialer og tektonik / ressourcer og bæredygtighed.

læs mere Medlemmer
Business Arena kommer til København - tilmeld dig med rabat

Business Arena kommer til København - tilmeld dig med rabat16. september 2022

Den 24. november afholdes premiereudgaven af Business Arena Copenhagen, hvor du kan deltage i en lang række debatter om den danske bygge- og ejendomsbranche. Som medlem af Byens Netværk får du 25% rabat på billetprisen.

læs mere Medlemmer
Lysets Dag 2022

Lysets Dag 202226. august 2022

Kom til Lysets Dag den 6. oktober og bliv klogere på, hvordan vi fastholder prestige i at arbejde med lysdesign, når fremtidens installationer helst ikke skal bruge energi? Dagen byder på indlæg fra lysdesignere og eksperter fra ind- og udland samt præsentation af aktuelle projekter. Dagen sluttes af med paneldebat ledet af arkitekt Ane Cortzen.

læs mere Medlemmer
Mød Fagerhult på Architect@Work og Light Symposium

Mød Fagerhult på Architect@Work og Light Symposium12. august 2022

Mød Fagerhult - medlem af Byens Netværk - på Architect@Work og Light Symposium. Her kan du bl.a. opleve det innovative armatur Multilume Re:Think

læs mere Medlemmer
Mød Danmarks nye arkitekter - Afgangsudstilling og rundvisning

Mød Danmarks nye arkitekter - Afgangsudstilling og rundvisning09. juni 2022

Er du interesseret i fremtidens nye talenter inden for dansk arkitektur, så har du muligheden for at få præsenteret udvalgte projekter fra de nye arkitekter på Det Kongelige Akademi.

læs mere Medlemmer
Verdensmålsudstillingen 2030 Now åbner 10. juli

Verdensmålsudstillingen 2030 Now åbner 10. juli07. juni 2022

17 mål. 9 mia. mennesker, 1 fremtid! Verdensmålsudstillingen 2030 Now åbner dørene på Kongens Nytorv 10. juli.

læs mere Medlemmer
The WISE Journal

The WISE Journal31. maj 2022

The WISE Journal en ny publikation udgivet af arkitektvirksomheden CEBRA. Publikationen undersøger det dynamiske samspil mellem arkitektur, mennesker og interaktion i lærings- og arbejdsmiljøer gennem indsigter fra videnskabelige discipliner og førende tænkere. Medlemmer af Byens Netværk kan få en GRATIS rabatkode til publikationen.

læs mere Medlemmer
Sejltur til Sydhavnen med overborgmester Sophie Hæstorp Andersen

Sejltur til Sydhavnen med overborgmester Sophie Hæstorp Andersen24. maj 2022

Lørdag d. 4. juni sætter Socialdemokratiet kursen stik syd og sejler til Sydhavnen med overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, som blandt andet vil fortælle om masterplanen for Sydhavnen, stormflodssikring mod syd og Skolen i Sydhavnen, som er kåret til verdens bedste nye skole i 2016 af World Architecure News.

læs mere Medlemmer
Webinar: To design healthy and efficient office environments

Webinar: To design healthy and efficient office environments18. maj 2022

Hvordan gør vi kontoret til et attraktivt, bæredygtigt og værdiskabende sted, hvor medarbejderne har det godt, trives og performer optimalt? Fagerhult, Kinnarps Group og Swegon Group inviterer til webinar den 31. maj.

læs mere Medlemmer

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Stykka maj 2023

footer image byens netværk