print logo
Byens netværk

Nyheder


Kom med på Rådet for Bæredygtigt Byggeri’s spritnye uddannelse til ESG Manager

Kom med på Rådet for Bæredygtigt Byggeri’s spritnye uddannelse til ESG Manager 16. maj 2024

Få de vigtigste kompetencer til at arbejde med ESG - kom med på Rådet for Bæredygtigt Byggeri’s spritnye uddannelse til ESG Manager

læs mere Medlemmer
Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 2024

Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 202412. marts 2024

Center for Bygningsbevaring i RAADVAD afvikler igen en lang kursusrække om, hvordan man restaurerer og renoverer ældre bygninger på en både traditionel og bæredygtig måde. Kursusrækken byder i år på over 90 restaureringsfaglige indlæg fra dygtige fagfolk.

læs mere Medlemmer
​Invitation til FRI Branchetopmøde 2023

​Invitation til FRI Branchetopmøde 202323. august 2023

FRI inviterer til branchetopmøde i Aarhus onsdag den 11. oktober 2023. Der sættes fokus på tre af de usikkerheder, der vil præge branchen og samfundet i de kommende år. Hvad betyder det for rådgiver- og ingeniørvirksomheder?

læs mere Medlemmer
Indspark til Refshaleøen

Indspark til Refshaleøen09. august 2023

Deltag i åbningen af udstillingen af forårets mange ”indspark til Refshaleøen”, og mød den bearbejdede vision for videreudviklingen af området, som de har bidraget til.

læs mere Medlemmer
BLOX Tour de Chambre

BLOX Tour de Chambre27. juni 2023

Den 4. juli kan du opleve BLOX bygningen på en "Tour de Chambre" med BLOXHUB, Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center og Creative Denmark.

læs mere Medlemmer
Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen

Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen28. februar 2023

Kromann Reumert inviterer til Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen i Aarhus, mandag den 6. marts 2023, og i København, torsdag den 9. marts 2023 kl. 14.00 - 16.30.

læs mere Medlemmer
Konference: Hands on - manifester for en bæredygtig bygningskultur

Konference: Hands on - manifester for en bæredygtig bygningskultur20. september 2022

Den 18. november lægger forskere fra Center for Bæredygtig Bygningskultur ved Institut for Bygningskunst og Kultur på Det Kongelige Akademi lægger op til diskussion af bygningsarv og værdisætning / materialer og tektonik / ressourcer og bæredygtighed.

læs mere Medlemmer
Business Arena kommer til København - tilmeld dig med rabat

Business Arena kommer til København - tilmeld dig med rabat16. september 2022

Den 24. november afholdes premiereudgaven af Business Arena Copenhagen, hvor du kan deltage i en lang række debatter om den danske bygge- og ejendomsbranche. Som medlem af Byens Netværk får du 25% rabat på billetprisen.

læs mere Medlemmer
Lysets Dag 2022

Lysets Dag 202226. august 2022

Kom til Lysets Dag den 6. oktober og bliv klogere på, hvordan vi fastholder prestige i at arbejde med lysdesign, når fremtidens installationer helst ikke skal bruge energi? Dagen byder på indlæg fra lysdesignere og eksperter fra ind- og udland samt præsentation af aktuelle projekter. Dagen sluttes af med paneldebat ledet af arkitekt Ane Cortzen.

læs mere Medlemmer
Mød Fagerhult på Architect@Work og Light Symposium

Mød Fagerhult på Architect@Work og Light Symposium12. august 2022

Mød Fagerhult - medlem af Byens Netværk - på Architect@Work og Light Symposium. Her kan du bl.a. opleve det innovative armatur Multilume Re:Think

læs mere Medlemmer

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Wehlers maj 2024

footer image byens netværk