print logo
Byens netværk

Nyheder


Byens Podcast: Det gode samarbejde - hvad skal der til?

Byens Podcast: Det gode samarbejde - hvad skal der til?09. februar 2023

Hvordan bliver vi bedre til at styrke relationerne og det gode samarbejde i byggeprocesserne? Byens Podcast har talt med tre af byggeriets aktører om vejen ud af konflikterne og hvad der skal til for helt at undgå dem.

læs mere Byens Netværk
Deltag i vores medlemsundersøgelse

Deltag i vores medlemsundersøgelse16. januar 2023

Er du medlem af Byens Netværk? Så vil vi gerne have din hjælp. Besvar vores spørgeskema og gør os klogere på, hvordan og hvorfor du bruge Byens Netværk. Og hvad vi kan gøre bedre.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2023?

Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2023?13. januar 2023

På årets nytårskur tog Byens Podcast et kig ind i krystalkuglen for 2023. Det blev til en spændende samtale med fire af af branchens aktører, der fra hver deres position i byggeriet giver et bud tendenser for året, der kommer.

læs mere Byens Netværk
Byens Adventskalender

Byens Adventskalender15. december 2022

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af Byens Netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. 3. bidrag kommer fra Natalie Mossin, President of Congress, the UIA World Congress of Architects 2023 in Copenhagen.

læs mere Byens Netværk
Byens Adventskalender

Byens Adventskalender08. december 2022

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af Byens Netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. 2. bidrag kommer fra Søren Smidt-Jensen, associeret partner i Smith Innovation.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Et boligmarked under pres

Byens Podcast: Et boligmarked under pres05. december 2022

Den aktuelle krise på boligmarkedet har forstærket behovet for at gentænke rammerne for byernes fremtid. Men hvordan skaber vi et boligmarked i balance, og kan vi samtidig sikre en både økonomisk, social og miljømæssig ansvarlighed i de kvadratmeter, vi opfører?

læs mere Byens Netværk
Byens Adventskalender

Byens Adventskalender01. december 2022

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af Byens Netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. 1. bidrag kommer fra Søren Houen Schmidt, partner og rådgiver i Grandville.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Den bæredygtige studieby

Byens Podcast: Den bæredygtige studieby10. november 2022

Hvordan bygger man bæredygtige boliger af høj kvalitet, når de samtidig skal kunne betales af et SU-budget? Er den bæredygtige studiebolig anno 2022 bæredygtig nok? Og hvordan ser fremtiden ud?

læs mere Byens Netværk
Forstæder på forkant - optaget samtale mellem stadsarkitekterne Tina Saaby og Jesper Pagh

Forstæder på forkant - optaget samtale mellem stadsarkitekterne Tina Saaby og Jesper Pagh09. november 2022

Det er politikerne, der har ansvaret for den fysiske udvikling i kommunerne, men flere kommuner har ansat en stadsarkitekt til at hjælpe politikerne med at sikre at den sker med mest mulig kvalitet. Hød stadsarkitekterne Tina Saaby og Jesper Pagh i en samtale om forudsætninger, præmisser, ønsker til og visioner for byudviklingen i deres respektive kommuner: Gladsaxe og Rødovre.

læs mere Byens Netværk
Byens Netværk anbefaler: Steder du kan opleve i sommerferien

Byens Netværk anbefaler: Steder du kan opleve i sommerferien05. juli 2022

Sommerferien står for døren, og derfor kommer her lidt inspiration fra arrangementsudvalget og sekretariatet i Byens Netværk til steder i Danmark, vi kan anbefaler, at du kan udforske denne sommer. God fornøjelse!

læs mere Byens Netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Stykka maj 2023

footer image byens netværk