print logo
Byens netværk

Nyheder


Byens Podcast: Hvor lander byggeriets klimamål?

Byens Podcast: Hvor lander byggeriets klimamål?17. maj 2024

Hvordan løser byggebranchen sin del af klimaudfordringen? Og hvilke konkrete krav til CO2-reduktion venter der byggebranchen fremover? Det ser vi nærmere på i denne udgave af Byens Podcast, hvor vi zoomer ind på branchedebatten forud for folketingets forhandlinger om nye klimamål.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Den nye bæredygtigheds-elefant i rummet

Byens Podcast: Den nye bæredygtigheds-elefant i rummet21. marts 2024

Med EU-taksonomien har byggebranchen fået et nyt rapporteringsværktøj, der skal sikre, at alle led i værdikæden lever op til Paris-aftalen. Men hvordan omsætter vi de mange nye krav, så reglerne ikke bliver en elefant i rummet men en del af en ny og bedre hverdagspraksis?

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2024?

Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2024?11. januar 2024

Hvordan forholder vi os til mindre nybyggeri, flere ombygninger og den stadigt mere presserende grønne omstilling? Lyt med, når Byens Podcast tager et kig på de større linjer, der kommer til at præge byggebranchen i år 2024.

læs mere Byens Netværk
Se debatten om forstaden 2.0 - en mere blandet by?

Se debatten om forstaden 2.0 - en mere blandet by?07. december 2023

Hør stadsarkitekternes debat om forstaden 2.0, hvor den grønne omstilling presser sig på og kalder på en helt ny dagsorden. Med i samtalen er: Solveig Bergmann Nielsen, stadsarkitekt i Rødovre og Dennis Larsen, stadsarkitekt i Gladsaxe.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Regenerativ ledelse - hvad kan vi lære af naturen?

Byens Podcast: Regenerativ ledelse - hvad kan vi lære af naturen?29. november 2023

Byens Podcast stiller skarpt på principperne bag det regenerative tankesæt. Hvad er det? Og hvor kan det rykke os hen som organisationer, ledere og medarbejdere? Vi har spurgt en fremtidsforsker, en biolog, en arkitekt og en byudvikler.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Er klimadebatten kørt af sporet?

Byens Podcast: Er klimadebatten kørt af sporet?23. november 2023

Hvordan kan byggebranchen få en ærlig debat om bæredygtighed, uden at vi bliver hinandens modstandere? Byens Podcast tager temperaturen på, hvordan klimadebatten udfolder sig i den danske byggebranche.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Hvordan transformerer vi byerne?

Byens Podcast: Hvordan transformerer vi byerne?13. oktober 2023

Hvad skal der til for, at vi for alvor får sat skub i transformationen? Lyt med på denne podcast, hvor vi dykker ned i mulighederne og de store potentialer, der ligger i at få øje på det skønne i det uskønne.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Rebuilding for Hope

Byens Podcast: Rebuilding for Hope06. juli 2023

Byens Podcast besøgte Rebuilding Pavilion på UIA World Congress of Architects. Hør to podcasts med interviews med bl.a. Yasmeen Lari og en række andre internationale og danske profiler, der reflekterer over behovet for bæredygtig genopbygning.

læs mere Byens Netværk
Det kan du opleve under UIA Verdenskongressen

Det kan du opleve under UIA Verdenskongressen29. juni 2023

UIA - World Congress of Architects finder sted den 2.-6. juli. Programmet er stort og omfattende og derfor har vi lavet et par nedslag i programmet som inspiration til videre udforskning i alt det spændende, der foregår i København netop nu.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Det gode samarbejde - hvad skal der til?

Byens Podcast: Det gode samarbejde - hvad skal der til?09. februar 2023

Hvordan bliver vi bedre til at styrke relationerne og det gode samarbejde i byggeprocesserne? Byens Podcast har talt med tre af byggeriets aktører om vejen ud af konflikterne og hvad der skal til for helt at undgå dem.

læs mere Byens Netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Wehlers maj 2024

footer image byens netværk